Yritysuutiset

Ahlstrom antoi positiivisen tulosvaroituksen

Ahlstrom nostaa arviotaan vuoden 2016 oikaistusta liikevoittomarginaalista johtuen operatiivisen toiminnan jatkuneesta parantumisesta sekä alhaisemmista muuttuvista kuluista.

Näkymien vaihteluväliä liikevaihdon osalta on kavennettu. Ahlstrom odottaa nyt liikevaihdon olevan 1 060-1 100 miljoonaa euroa vuonna 2016. Oikaistun liikevoiton yhtiö arvioi olevan 6,5-7,5 prosenttia liikevaihdosta.

Oikaistu liikevoitto ei sisällä uudelleenjärjestelykustannuksia, arvonalentumisia eikä myyntivoittoja tai myyntitappioita.

Aiemmin yhtiö odotti liikevaihdon olevan 1 040-1 140 miljoonaa euroa vuonna 2016. Oikaistun liikevoiton Ahlstrom odotti olevan 5,4-6,4 prosenttia liikevaihdosta.

Yhtiön kuluvan vuoden toinen kvartaali oli erittäin vahva vuosineljännes, jolloin vertailukelpoinen liikevaihto kasvoi 2,8 prosenttia ja yhtiö kaikkien aikojen parhaan kannattavuuden yhtiön nykyrakenteella.

“Tämä johtui alhaisemmista muuttuvista kustannuksista, mutta myös huomattavasti paremmasta operatiivisesta tehokkuudesta ja kilpailukykyisemmästä kulurakenteesta. Tämän lisäksi vuosineljänneksen rahavirta oli erityisen hyvä parantuneen kannattavuuden ja aktiivisen käyttöpääoman hallinnan myötä”, toimitusjohtaja Toimitusjohtaja Marco Levi totesi osavuosikatsauksessa.

Ahlstrom tuottaa innovatiivisia kuitupohjaisia materiaaleja.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös