Sijoitusideat

Nordea hehkuttaa: Tämä osake on yksi houkuttelevimmista yhdistelmistä kasvua sekä kohtuullista arvostustasoa

Securitas osakekurssi

Pankin pohjoismaisessa mallisalkussa on uusi tulokas.

Ruotsalaisen turvapalveluyhtiö Securitaksen osake on edelleen houkuttelevalla tasolla, Nordea toteaa markkinakommenteissaan.

”Yhtiön liikevaihto kasvaa orgaanisesti ja odotamme yhtiön kannattavuuden paranevan asteittain. Securitas on yksi alansa edistyksellisimmistä toimijoista teknologian hyödyntämisessä. Sen avulla yhtiö pystyy kasvattamaan jo entuudestaan vahvaa markkinaosuuttaan.”

Nordea uskoo teknologian laajemman hyödyntämisen vahvistavan Securitaksen kannattavuutta ajan myötä, esimerkiksi etävalvonnan osuuden lisäämisen kautta.

”Securitaksen osake on pohjoismaisittain yksi houkuttelevimmista yhdistelmistä kasvua sekä kohtuullista arvostustasoa”, Nordea ylistää.

Pankki odottaa yhtiön osakekohtaisen tuloksen kasvavan vuosina 2016 – 2019 noin 10 prosenttia vuosittain. ”Securitas voi lisäksi hyötyä merkittävästi mahdollisista veronkevennyksistä USA:ssa, sillä sen osuus koko liikevaihdosta on noin 45 %.”

Osakkeen P/E-kerroin viimeisen 12 kuukauden tuloksella on noin 19,9x ja P/B-kerroin on 3,9x. Thomson Reutersin tietokannan mukaan 21 analyytikosta kolme antaa Osta-suosituksen ja neljä Lisää-suosituksen.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös