Kasvuosakkeet

Evli: Detection Technology on ostopaperi

Evli aloitti teknologiayhtiön seurannan ostosuosituksella.

Evli aloitti teknologiayhtiön seurannan ostosuosituksella.

Säteilyantureita valmistava Detection Technology on kasvuhakuinen niche-pelaaja, jolla on laaja asiantuntemus röntgenkomponenttien ja -järjestelmien valmistuksesta, Evli toteaa aamukatsauksessaan. ”Näemme, että yhtiöllä on hyvät edellytykset jatkaa kasvuaan ja kasvattaa edelleen markkinaosuuttaan vahvan Aasian markkinoiden läsnäolonsa ja skaalautuvan toimintamallinsa ansioista.”

Evlin mukaan teknogiayhtiön kasvunäkymiä tukevat kansainvälisesti lisääntyneet turvallisuuden, lääketieteen ja teollisuuden tarpeet. ”Vastatakseen keskipitkän aikavälin kysyntään yhtiö on laajentanut nykyisen Pekingissä sijaitsevan tehtaansa tuotantotilaa 20 prosentilla.”

Yhtiö voi saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihdon vuoteen 2020 mennessä, Evli ennustaa. Lähivuosina kasvua security puolella tukee ECAC:n standardi, jonka odotetaan lisäävän CT-laitteiden käyttöä EU-lentokentillä vuodesta 2020 eteenpäin.

Evli aloitti Detection Technology:n seurannan 29.5. osta-suosituksella ja tavoitehinnalla 18 euroa.

Kommentoi
Ylös
>