Sijoitusuutiset

TheStreet: Teslan tavoitehinta 500 dollariin

TheStreet: Teslan osakkeen tavoitehinta 500 dollariin.

Amerikkalainen talousaiheinen verkkosivusto TheStreet uutisoi japanilaisen finanssikonserni Nomuran nostaneen Teslan osakkeen tavoitehinnaksi 500 dollaria, jonka seurauksena osakkeen kurssi nousi peräti kolme prosenttia. Financial Timesin mukaan yhtiön mediaanitavoitehinta on tällä hetkellä 325 dollaria.

Tavoitehintaa perustellaan muun muassa parantuneella bruttokatteella ja tulevaisuudessa kasvavalla liikevaihdolla. Raportin mukaan yhtiön sähköautoilla ajamisesta aiheutuvat kustannukset ovat pienemmät kuin kilpailijoilla.

Lokakuun alussa yhtiö julkaisi odotuksia heikommat Tesla 3:n tuotantoluvut. Raportin julkaisseen yhtiön Nomuran analyytikko Romit Shahin mukaan yhtiö onnistuu kuitenkin ennen pitkään jättämään tuotannolliset ongelmat taakseen.

Shah painottaa osakkeen olevan “kulttiosake”, joka tuo mukanaan suuria riskejä.

Teslan liikevaihto on tällä hetkellä noin kymmenen miljardia dollaria, mutta liikevaihdon uskotaan kasvavan vuonna 2018 peräti 25 miljardiin dollariin. Yhtiön markkina-arvo on tällä hetkellä noin 60 miljardia dollaria. Elon Muskin luotsaama yhtiö ei ole onnistunut vielä tuottamaan liikevoittoa, mutta siitä huolimatta Teslan osake on noussut viimeisen vuoden aikana peräti 68 prosenttia.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös