Sijoitusideat

Tämän norjalaisyhtiö tarjoaa muhkeaa osinkotuottoa houkuttelevalla arvostustasolla

WWL osakekurssi osakkeet pörssi

Nordean pohjoismaisen mallisalkun yhtiöistä saatiin positiivisia uutisia.

Nordean mukaan rahtilaivayhtiö Wallenius Wilhelmsen Logistics on hyvissä asemissa hyötyäkseen piristyneestä rahtikysynnästä. Norjalaisyhtiön asiakas Caterpillar julkaisi tällä viikolla marraskuun myyntiluvut, jotka vahvistivat kysyntänäkymien säilyneen vahvana.

“Caterpillarin rullaavan kolmen kuukauden liikevaihto kasvoi vuoden takaiseen verrattuna 26 %. Raskaan kaluston kuljetusvolyymien kasvu parantaa WWL:n tulosta merkittävästi, sillä näissä kuljetusten kannattavuusmarginaalit ovat tyypillisesti henkilöautorahteja paremmat”, pankki toteaa aamukatsauksessaan.

Yhtiön raskaan kaluston ja työkoneiden kuljetusmäärissä näkymät ovat Nordean vahvat ja pankki odottaa volyymien kasvavan keskimäärin kahdeksan prosenttia tämän ja ensi vuoden aikana.

“Suurimpien asiakkaiden Caterpillarin ja Deeren viimeaikaiset viestit parantuneista kysyntänäkymistä tukevat WWL:n tuloskuntoa.”

WWL:n osakkeen nykyarvostus on Nordean houkutteleva ja Nordea näkee perusteita markkina‐arvon nousulle synergiaedut, osakkeen likviditeetin kasvu ja fokusoituneempi liiketoiminta huomioiden.

Nordean päivittämä voitonjakopolitiikka tuo oman lisänsä osakkeen houkuttelevuuteen, sillä 30–50 prosentin voitonjakosuhde tarkoittaisi ensi vuoden tulosennusteella laskettuna lähes kuuden prosentin osinkotuottoa.

Yhtiön P/E-kerroin tämän vuoden Nordean tulosennusteella on 18,6x. Pankin suositus Wallenius Wilhelmsenille on osta tavoitehinnalla 75 kruunua.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös