Yritysuutiset

Palveluoperaattori Moi kasvaa Suomen mobiililiittymien markkinoilla vauhdilla

Palveluoperaattori Moi Mobiili Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 4,9 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi viime vuoteen verrattuna lähes kahdeksankertaiseksi.

Suurten teleoperaattoreiden kastiin uudella operaattorilla on kuitenkin vielä pitkä matka, sillä esimerkiksi Elisan liikevaihto oli viime vuonna lähes 1,8 miljardia euroa.

Moin kasvun takana on yhtiön mukaan erittäin vahva liittymämyynti, joka on jatkunut myös vuoden 2018 ensimmäisinä kuukausina. Vuoden 2017 lopussa Moilla oli noin 56 000 liittymää. Vuodessa liittymien määrä lähes nelinkertaistui.

“Olen erittäin tyytyväinen vuoden 2017 kehitykseen. Moi on noussut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi perinteisille operaattoreille ja tuonut alalle kauan kaivattua kilpailua paitsi hinnoittelullaan myös eritoten innovatiivisilla palveluillaan. Vahva liittymäkehitys kertoo, että asiakkaat ovat löytäneet meidät ja arvostavat palvelujamme”, Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen sanoo.

Moi Mobiili on uusi suomalainen palveluoperaattori, joka toimii DNA:n    mobiiliverkossa. Palveluoperaattoriksi kutsutaan mobiililiittymiä myyvää yritystä, jolla ei ole omaa televerkkoa, vaan joka    vuokraa sitä joltain verkko-operaattorilta. Moi liittymien myynti alkoi huhtikuussa 2016.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös