Oma talous

Missä kansainvälisissä tapahtumissa miljardöörit käyvät?

Tutustu missä tapahtumissa voi bongata eniten maailman rikkaimpia ihmisiä.

Maailman rikkaimmat ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan ansaitakseen lisää omaisuutta, mutta hekin osaavat pitää aika ajoin hauskaa. Miljardöörejä voi bongata pitkin vuotta järjestettävissä arvostetuissa tapahtumissa kuten elokuvajuhlissa, jalkapallopeleissä sekä tennisturnauksissa.

Wealth-X tutki maailman rikkaimpien ihmisten tapoja ja he laativat raportin, josta paljastui, että tyypillisen miljardöörin vuosikalenteri on täpötäynnä. Heidän kalenterinsa täyttyvät tärkeistä tapahtumista ja juhlista, joiden vieraslistoille voi olla hyvinkin vaikea päästä. Business Insider paljastaa, missä kansainvälisissä tapahtumissa voi bongata eniten miljardöörejä.

Maailman talousfoorumi

Maailman talousfoorumi on tammikuussa Sveitsissä järjestettävä jokavuotinen kokous. Viikon mittainen kansainvälinen liiketalouskonferenssi kutsuu yhteen tärkeitä johtajia ja liike-elämä moguleita, kuten Bill ja Melinda Gates ja Saleforcen toimitusjohtaja Marc Benioff, keskustelemaan maailman tärkeimmistä sosiaalisista, poliittisista ja taloudellisista kysymyksistä.

Sundance-elokuvajuhlat

Hollywood valloittaa joka alkuvuosi Amerikassa sijaitsevan Park City -hiihtokeskuksen. 10-päiväinen tapahtuma on Amerikan suurin elokuvatapahtuma, jossa pienen budjetin elokuvantekijät pääsevät näyttämään kykynsä.

Super Bowl

USA:n suurin urheilutapahtuma otellaan joka helmikuussa. Suosittu Super Bowl päättää amerikkalaisten jalkapallokauden. Ne jotka eivät onnistu saamaan lippuja paikan päälle, jännittää ottelua television ääressä. Jopa yli 111 miljoonaa ihmistä kerääntyy maailmanlaajuisesti katsomaan Super Bowlia televisiosta.

Muotiviikot

New York, Lontoo ja Milano järjestävät maailman merkittävimmät muotiviikot joka kevät ja syksy. A-listan suunnittelijoiden yleisön eturivit täyttyvät tärkeistä muotialan ammattilaisista, korkean profiilin julkkiksista sekä tärkeistä liikemiehistä.

Dubai World Cup

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien varapresidentin ja pääministerin isännöimä Dubai World Cup Horse Racing -tapahtuma pidetään joka maaliskuu. Tarjolla on 30 miljoonan palkinto ja kisojen ohessa on myös hulppea muotitapahtuma.

Cannesin elokuvajuhlat

Viihteen lahjakkaimmat näyttelijät, tuottajat, taitelijat ja johtajat kerääntyvät Cannesiin, Ranskaan, joka toukokuu Cannesin elokuvajuhlille. 11-päivän tapahtuma on yksi elokuvateatterin merkittävimmistä tapahtumista. Tänä vuonna punaisella matolla nähtiin myös suomalainen näyttelijä Jasper Pääkkönen.

Monaco Grand Prix

Monaco Grand Prix on yksi maailman arvostetuimmista Formula 1 -mestaruuskisoista, jonka katsomosta voi bongata ainakin Monacon kuninkaallisen perheen.

Kentucky Derby

Amerikassa Kentuckyssä järjestettävä laukkakilpailu kerää varakkaat ihmiset yhteen joka toukokuu. Kilpailun on kuvailtu olevan urheiluvuoden jännittävimmät kaksi minuuttia. Yleisöön kerääntyy vuosittain kuninkaallisia, julkkiksia sekä tärkeitä poliitikkoja.

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskisat

Merkittävät kansainväliset jalkapalloturnaukset ovat suosittuja miljardöörien keskuudessa, joista yksi on jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailu.

Wimbledon

Wimbledon on Lontoossa pidettävä tennisturnaus, jonka eturiveissä voidaan nähdä istumassa vierekkäin jalkapalloilija David Beckham, näyttelijä Bradley Cooper ja Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintour. Wimbledon on maailman vanhin ja arvostetuin tennisturnaus.

Royal Ascot

Royal Ascot on Englannissa järjestettävä laukkakilpailu, joka kerää yhteen maailman nopeimmat kilpahevoset, heidän omistajat ja sponsorit sekä joukon eksklusiivisia kutsuvieraita. Ascotissa kaikkien naisten tulee käyttää hattua.

Olympialaiset

Kesäolympialaiset ovat yksi odotetuimmista kansainvälisistä urheilutapahtumista. Yleisö täyttyy kuninkaallisista, arvohenkilöistä ja korkean profiilin julkkiksista.

Art Basel, Miami

Art Basel -tapahtuma kerää yhteen kulttuurin kerman. Taiteilijat, suunnittelijat, julkkikset ja miljardöörit kokoontuvat yhteen joulukuussa Miamissa taiteen nimissä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös