Rahastotietoa

Taalerin rahastot yksityissijoittajien saataville Nordnetin kautta

Arvosijoittamisen uranuurtajan Taalerin rahastot tulevat Nordnetin 230 000 asiakkaan saataville.

Taaleri on solminut rahastojen jakelusopimuksen Nordnetin kanssa. Jatkossa Nordnetin asiakkaat voivat sijoittaa 12 Taalerin rahastoon. Rahastoihin sisältyvät mm. Taalerin arvorahastot Arvo Markka, Arvo Kruunu ja Arvo Rein, sekä korkorahastot Globaali Korko, Korkeammat Korot ja Lyhyet Korot.

Taaleri on Helsingin pörssiin listattu suomalainen kasvuyritys (tunnus: TAALA), jonka liiketoiminta koostuu varainhoidosta, rahoituksesta ja energialiiketoiminnasta. Taalerin toimintaa on alusta alkaen ohjannut rohkea oman tien kulkeminen sekä uusien sijoitusmahdollisuuksien etsiminen asiakkaille. Taaleri yhdistää ennakkoluulottomasti ideoita, yrittäjiä ja pääomia sekä tukee vastuullista omistajuutta. Taalerilla oli vuoden 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 5,7 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 400.

Olemme ylpeitä, että Taaleri valitsi juuri Nordnetin kumppanikseen. Ensimmäistä kertaa Taalerin rahastoja saa muualta kuin heidän kauttaan.

Taalerilla on erittäin vahva brändi varainhoitoasiakkaiden keskuudessa ja Taalerin rahastot ovat menestyneet erinomaisesti. Taaleri Arvo Markka -rahaston päävastuullisena salkunhoitajana toimii Suomen kenties arvostetuin ja palkituin salkunhoitaja Mika Heikkilä, joka on luotsannut useita rahastojaan arvosijoitusmenetelmällä vuodesta 1999.

Asiakkaamme pääsevät nyt helposti käsiksi arvostettuihin rahastoihin ja jo pienillä sijoituksilla. Uskon rahastojen nousevan nopeasti suosituimpien rahastojen joukkoon Nordnetissä.

Nordnetin 230 000 suomalaisesta asiakkaasta yli 100 000:lla on rahastoja. Keskimääräinen rahastokuukausisäästäjä sijoittaa rahastoihin vajaat 150 euroa kuukaudessa. Mediaanisäästäjä laittaa hieman vähemmän, noin satasen kuukaudessa.

Nordnet ei peri rahastoista merkintä- tai lunastuspalkkioita. Minimisijoitus rahastoihin on 15 eur/merkintä. Taalerin rahastoja voi merkitä Nordnetin kautta 1.4.2019 alkaen sekä kertasijoituksina että kuukausisäästämisen kautta.

Lue lisää Taalerin rahastoista, katso haastatteluvideo salkunhoitaja Mika Heikkilän kanssa ja tee sijoitus tästä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös