Talouden trendit

Norwegianin toimitusjohtaja: Virtuaalivaluutat tulevat korvaamaan vanhentuneet maksujärjestelmät

Halpalentoyhtiö Norwegian on aikeissa ottaa virtuaalivaluuttamaksut käyttöön.

Suunnitelmista kertoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjorn Kjos yrityksen asiakaslehdessä. Suomessa aiheesta kertoo Jiri Keronen Bittiraha.fi-sivuilla.

Kjos ennustaa, että virtuaalivaluutat tulevat lopulta korvaamaan kokonaan vanhanaikaiset maksutavat.

”Virtuaalivaluutat tulevat ohittamaan nykyään käytössämme olevat vanhentuneet maksujärjestelmät muutamassa vuodessa, ja me joudumme heittämään hyvästit suurimmalle osalle luottokorteista ja käteisestä sekä asiakkaan että Norwegianin hyväksi,” Kjos toteaa.

Jiri Kerosen mukaan virtuaalivaluuttojen ja lohkoketjujen käyttö voi säästää sekä yrityksille että asiakkaille helposti merkittäviä summia rahaa.

”Esimerkiksi luottokorttimaksut ovat huomattavasti kalliimpia kuin virtuaalivaluuttasiirrot. Salamaverkon yleistymisen myötä virtuaalivaluuttaostojen hinnat saadaan tippumaan vielä murto-osaan nykyisestä, minkä jälkeen perinteiset luottokorttisiirrot ovat enää hädintuskin kilpailukykyisiä”, Keronen toteaa.

Pelkkien virtuaalivaluuttojen lisäksi lohkoketjua voidaan Kerosen mukaan käyttää myös automatisoimaan ja tehostamaan monia muita toimintoja.

”Lentoyhtiö voi käyttää lohkoketjua esimerkiksi täyttämään lentokoneet optimaalisimmalla mahdollisella tavalla sekä varmistamaan erilaisia asiakirjoja.”

Coinmotion​ / ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1%:n treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi
Ylös
>