Talouden trendit

HMD Global julkisti ensimmäiset Nokia 5G-puhelimet

Suomalainen HMD Global julkisti tänään kolme uutta Nokia-älypuhelinta.

Suomalainen HMD Global julkisti tänään kolme uutta Nokia-älypuhelinta.

Lisäksi yhtiö julkisti uuden Originals-tuoteperheen jäsenen, 007-suojakuoret sekä HMD Connect data roaming -palvelun, joka säilyttää yhteyden, kun sitä eniten tarvitaan.

HMD Global Oy on suomalainen yritys, jolle on lisensoitu Nokian puhelinten tavaramerkki. Yhtiö on perustettu varta vasten valmistamaan Nokia-puhelimia ja sen pääkonttori on Espoon Leppävaarassa.

Tuotelanseerauksien myötä HMD Global ilmoittaa liiketoimintansa laajentumisesta Brasiliaan keväällä 2020. 

Nokia-uutuuksien joukosta Nokia 8.3 on ensimmäinen 5G-verkossa toimiva Nokia-puhelin. Puhelinten kanssa julkistettiin kaksi täysin uutta tuotetta: tulevaa Bond-elokuvaa juhlistavat 007-suojakuoret ja vaivaton data roaming -palvelu.

“Olen todella ylpeä tänään julkistamistamme tuotteista, jotka jatkavat lupaustamme älypuhelinkokemuksesta, joka vain paranee ajan myötä. HMD Global astuu nyt uudelle aikakaudelle aidosti globaalin ja tulevaisuuden kestävän 5G-älypuhelimemme kanssa, ja tänään julkistetun HMD Connect -palvelun myötä luomme todella saumattomia yhteyksiä”, kertoo FlorianSeiche, toimitusjohtaja, HMD Global. 

HMD Globalin uusi HMD Connect globaalin data roaming  -palvelu mahdollistaa vaivattomat verkkovierailut maailmanlaajuisesti. Käyttäjä maksaa vain käyttämästään datasta, jota voi vaivattomasti ostaa lisää aina tarpeen vaatiessa. Palvelu luo automaattisesti suojatun yhteyden edullisesti ja helposti.

HMD Connect -palvelu toimii tällä hetkellä yli 120 maassa maailmanlaajuisesti. Yhteistyössä Greenwaven ja paikallisten operaattoreiden kanssa HMD Global laajentaa palvelun kattavuutta myös tulevaisuudessa. 

a: 840b:830c: 1
Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös