Talouden trendit

HMD Global julkisti ensimmäiset Nokia 5G-puhelimet

Suomalainen HMD Global julkisti tänään kolme uutta Nokia-älypuhelinta.

Lisäksi yhtiö julkisti uuden Originals-tuoteperheen jäsenen, 007-suojakuoret sekä HMD Connect data roaming -palvelun, joka säilyttää yhteyden, kun sitä eniten tarvitaan.

HMD Global Oy on suomalainen yritys, jolle on lisensoitu Nokian puhelinten tavaramerkki. Yhtiö on perustettu varta vasten valmistamaan Nokia-puhelimia ja sen pääkonttori on Espoon Leppävaarassa.

Tuotelanseerauksien myötä HMD Global ilmoittaa liiketoimintansa laajentumisesta Brasiliaan keväällä 2020. 

Nokia-uutuuksien joukosta Nokia 8.3 on ensimmäinen 5G-verkossa toimiva Nokia-puhelin. Puhelinten kanssa julkistettiin kaksi täysin uutta tuotetta: tulevaa Bond-elokuvaa juhlistavat 007-suojakuoret ja vaivaton data roaming -palvelu.

“Olen todella ylpeä tänään julkistamistamme tuotteista, jotka jatkavat lupaustamme älypuhelinkokemuksesta, joka vain paranee ajan myötä. HMD Global astuu nyt uudelle aikakaudelle aidosti globaalin ja tulevaisuuden kestävän 5G-älypuhelimemme kanssa, ja tänään julkistetun HMD Connect -palvelun myötä luomme todella saumattomia yhteyksiä”, kertoo FlorianSeiche, toimitusjohtaja, HMD Global. 

HMD Globalin uusi HMD Connect globaalin data roaming  -palvelu mahdollistaa vaivattomat verkkovierailut maailmanlaajuisesti. Käyttäjä maksaa vain käyttämästään datasta, jota voi vaivattomasti ostaa lisää aina tarpeen vaatiessa. Palvelu luo automaattisesti suojatun yhteyden edullisesti ja helposti.

HMD Connect -palvelu toimii tällä hetkellä yli 120 maassa maailmanlaajuisesti. Yhteistyössä Greenwaven ja paikallisten operaattoreiden kanssa HMD Global laajentaa palvelun kattavuutta myös tulevaisuudessa. 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös