Talouden trendit

Eläkeyhtiö aloittaa ostosten kotiinkuljetukset kauppakeskuksissa

Varma aloittaa Tornion ja Hyvinkään kauppakeskuksissa kotiinkuljetuspalvelun vuokralaisinaan toimivien yrittäjien tukemiseksi koronapandemiassa.

Asiakkaat voivat tilata kauppakeskusten liikkeiden tuotteita kotiovelle kuljetettuna ilman asiointia liikkeissä kulkemisrajoitusten aikana.

”Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden tukea paikallisia yrittäjiä kansallisista liikkumissuosituksista riippumatta. Samalla kotiinkuljetus helpottaa kuluttajien arkea”, Varman sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi kertoo.

Kotiinkuljetuspalvelu otetaan käyttöön Hyvinkään Willassa ja Tornion Rajalla -kauppakeskuksissa, ja palvelu toimii aluksi toukokuun ajan.

Kotiinkuljetuspalvelu aloitetaan tiistaina 5. toukokuuta. Asiakas voi joko tilata tuotteita suoraan kotiin tai vaihtoehtoisesti kauppakeskuksen noutopisteeseen. Palvelun kautta ei voi tilata päivittäistavaroita, alkoholia, tupakkatuotteita tai apteekkituotteita.

Varma suunnittelee, että kotiinkuljetuspalvelu voidaan ottaa myöhemmin käyttöön myös muissa Varman kauppakeskuksissa.

”Kotiinkuljetusta ei ole suunniteltu pelkästään tähän hetkeen, vaan se on osa pitkäjänteisestä suunnitelmaa, jolla kehitämme palvelujamme. Haemme parhaita mahdollisia toimintamalleja uuteen normaaliin. Muuttunut liiketoimintaympäristö on toiminut hyvänä kirittäjänä uusien palvelumallien kehittelemisessä”, Tomperi sanoo.

Varma omistaa useita kauppakeskuksia ja liiketiloja ympäri Suomen. Kiinteistösijoitukset ovat osa Varman eläkesijoituksia, ja Varma on yksi Suomen suurimpia kiinteistöomistajia.

”Kiinteistösijoitukset ovat tärkeä osa sijoitustoimintaamme, ja haluamme hoitaa kiinteistöjämme ja vuokraustoimintaa vastuullisesti ja tulevaisuuteen katsoen. Vuokralaistemme menestys hyödyttää myös meitä vuokranantajana”, Tomperi kertoo.

Varma kertoi aiemmin maaliskuussa, että se ei peri kahvila- ja ravintolavuokralaisiltaan vuokria touko- ja kesäkuussa. Vuokranvapautuksen taustalla oli eduskunnan päätös sulkea ravintoloiden asiakaspaikat koronaviruksen leviämisen estämiseksi kahdeksi kuukaudeksi. 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös