Sijoitusideat

Hjallis ja Joel Harkimo: Mitä osakesijoittajan kannattaa nyt tehdä?

Kansanedustaja ja yrittäjä Hjallis Harkimo keskustelee poikansa Joelin sijoitustyylistä. Joel ja Hjallis antavat myös muutamia sijoitusvinkkejä.

Liike Nyt -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Harry Harkimo pitää ylivoimaista ykkössijaa eduskuntaryhmien puheenjohtajien ansio- ja pääomatulojen vertailussa. Aiheesta kertoi MTVUutiset.

Harkimon yhteenlasketut ansio- ja pääomatulot olivat 323 029 euroa, kun toiseksi eniten tuloja oli kokoomuksen Kai Mykkäsellä. Hänen tulonsa olivat 130 304 euroa, eli selvästi Harkimon tuloja alhaisemmat.

Harkimo kirjasi vuonna 2019 ansiotuloja 177 833 euroa ja pääomatuloja 145 196 euroa. Vuonna 2018 Harkimolle kertyi pääomatuloa muhkeat 462 000 euroa.

Harkimo erosi vuonna 2018 Kokoomuksesta ja perusti kuuden muun henkilön kanssa poliittisen liikkeen ja nykyisen puolueen Liike Nyt, ja toimii sen ainoana kansanedustajana.

Poliitikon lisäksi Harkimo on yrittäjä ja urheilujohtaja. Hän on tullut tunnetuksi parhaiten nykyisin KHL-seurana tunnetun Jokereiden pääomistajana ja hallituksen puheenjohtajana sekä Hartwall Arenan rakennuttajana ja urheilumanagerina. Harkimo myi Jokerit toukokuussa 2019.

Nyt kovia pääomatuloja kahminut Hjallis Harkimo puhuu sijoittamisesta omalla Youtube-kanavallaan. Videolla Hjalliksen vanhin poika Joel Harkimo kertoo sijoitustyylistään. Joel Harkimo on ollut Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen vuodesta 2017 lähtien.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös