KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Millainen kryptovaluutta on ethereum?

Ethereum on maailman toiseksi suurin kryptovaluutta ja sovellusalusta.

Ethereum on maailman toiseksi suurin kryptovaluutta ja sovellusalusta.

Viime päivinä ethereumin arvo on noussut rajusti. Valuutan vaihtosuhde dollariin on nyt yli 1660 dollaria. Vuodessa sen arvo on noussut yli 700 prosenttia ja viimeisen kuukauden aikana yli 70 prosenttia.

Ethereumista on tullut heti bitcoinin jälkeen maailman suurin kryptovaluutta.

Ethereumin tärkein ero bitcoiniin verrattuna on se, että Ethereumia ei ole ensisijaisesti tarkoitettu rahaksi, vaan lohkoketjualustaksi jota voidaan käyttää hajautettujen sovellusten, älysopimusten ja muiden palvelujen kehittämiseen.

Ethereum on toisaalta bitcoinin suurin haastaja, mutta toisaalta se pyrkii ratkaisemaan erilaisia ongelmia kuin bitcoin, joten ne eivät ole vain kilpailijoita.

Ethereumin kehittänyt Vitalik Buterin näkee lohkoketjulla muutakin käyttötarkoitusta kuin uusien rahamuotojen luonti. Hänen mukaansa lohkoketjulla voisi luoda turvallisia ja varmoja tapoja säilöä tietoa, käsitellä demokraattisia prosesseja tai luoda esimerkiksi hajautettuja pörssejä.

Nyt Ethereum on siirtymässä uuteen verkkoon, kertoo kryptovaluuttoja välittävä Coinmotion-sivusto. Uusi verkko on nimeltään Ethereum 2.0 ja se on joukko päivityksiä, joiden tarkoituksena on tehdä Ethereumista nopeampi ja turvallisempi.

Ethereum 2.0 pyrkii korjaamaan yhden bitcoinin ikuisuusongelman, eli skaalautuvuushaasteen. Kysyntä bitcoinsiirroille on kasvanut nopeammin kuin lohkoketju on pystynyt kasvamaan, laajentumaan ja omaksumaan uutta teknologiaa. Tästä syystä Ethereum 2.0 pyrkii muuttamaan tämän.

Coinmotion​ / ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1%:n treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi
Ylös
>