KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Millaisia kryptovaluutat ovat kuukausisäästämisen sijoituskohteena?

Kryptovaluutta bitcoinin hinnanvaihtelu on moneen muuhun sijoituskohteeseen voimakasta. Se tuo riskejä ja epävarmuutta, mutta sitä vastaan on mahdollista suojautua.

Kryptovaluutta bitcoinin hinnanvaihtelu on moneen muuhun sijoituskohteeseen voimakasta. Se tuo riskejä ja epävarmuutta, mutta sitä vastaan on mahdollista suojautua.

Coinmotionin Pessi Peura ja Sami Kriikkula keskustelevat millaisia kryptovaluutat ovat kuukausisäästämisen sijoituskohteena.

Videolla selvitetään, kenelle bitcoiniin säästäminen sopii ja millaista säästöä on odotettavissa Bitcoinista. Videolla verrataan bitcoinin kuukausisäästämistä ja kertasijoitusta, sekä lisäksi pohditaan, miten eri kryptovaluutat kannattaa valita omaan sijoitussuunnitelmaan.

Bitcoinin arvonvaihtelu eli volatiliteetti on suurta. Viimeisen kolmen kuukauden aikana bitcoinin arvo dollareissa on käynyt alle 30 000 dollarissa ja yli 60 000 dollarissa. Klassinen keino vähentää sijoituskohteen hintavaihtelusta aiheutuvaa riskiä on ajallinen hajauttaminen, jolloin sijoituskohdetta ostetaan säännöllisin väliajoin.

Bittirahan sisarpalveluun Coinmotioniin lisättiin viime vuonna uutena ominaisuutena kuukausisäästöpalvelu. Palvelun avulla bitcoin-sijoittamisesta voi tehdä jatkuvaa, mikä mahdollistaa aikahajautuksen.

Kun sijoittaja laittaa saman sijoitussumman hajauttaa vuodelle kerralla sijoittamisen sijaan, osuu ostoajankohdiksi sekä hyviä ja huonompia ostohetkiä. Näin riski huonon ostohetken valinnasta madaltuu ja ostohinnat tasoittuvat ajan myötä.

Coinmotionin kuukausisäästöpalvelu on toteutettu niin, että sopimuksen kerran laatimalla koko sijoitusprosessin saa automatisoitua, Pessi Peura kertoo. Laatimalla sopimuksen saa sijoittaja käynnistettyä jatkuvan sijoittamisen haluamiinsa kryptovaluuttoihin. Valittavissa on bitcoinin lisäksi litecoin, ethereum, XRP ja stellar lumens.

Coinmotionin säästösopimus on toistaiseksi voimassa ja sijoittaja voi katkaista sen milloin tahansa tai tehdä siihen muutoksia.

Peuran mukaan sijoittaja saa parhaan hyödyn irti asettamalla sopimuksen tehdessään toistuvan talletuksen verkkopankkiinsa. Tällöin sijoittajan ei tarvitse erikseen muistaa tehdä kuukausittaisia talletuksia. 

Coinmotion​ / ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1%:n treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi
Ylös
>