Talouden trendit

Kryptoillakin on sisäistä arvoa – vieraana Aaveen toimitusjohtaja Stani Kulechov | SalkunRakentaja-podi | Jakso 59

Kryptovaluutat ovat monelle sijoittajalle vaikeasti ymmärrettävissä oleva omaisuuserä. Mitä sitten käy, kun ne kuuluisat 21 miljoonaa bitcoinia on louhittu? Miksi kukaan haluaa ylipäätään kehittää lohkoketjuun perustuvaa ratkaisua, kun tässä ja nyt saatavilla oleva MobilePay toimii varsin mainiosti?

Kryptovaluutoille maksetaan hyvää korkoa, mutta mistä se raha oikein tulee? Voiko kryptovaluuttojenkin kohdalla puhua kassavirroista tai sisäisestä arvosta? SalkunRakentajan kysymyksiin vastaa Ethereum-verkon päälle rakennetun menestyneen ja nopeasti kasvaneen Aaveen perustaja ja toimitusjohtaja Stani Kulechov. Haastattelijana toimii Henri Blomster.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös