Kryptot

Kryptoillakin on sisäistä arvoa – vieraana Aaveen toimitusjohtaja Stani Kulechov | SalkunRakentaja-podi | Jakso 59

Kryptovaluutat ovat monelle sijoittajalle vaikeasti ymmärrettävissä oleva omaisuuserä. Mitä sitten käy, kun ne kuuluisat 21 miljoonaa bitcoinia on louhittu?

Kryptovaluutat ovat monelle sijoittajalle vaikeasti ymmärrettävissä oleva omaisuuserä. Mitä sitten käy, kun ne kuuluisat 21 miljoonaa bitcoinia on louhittu? Miksi kukaan haluaa ylipäätään kehittää lohkoketjuun perustuvaa ratkaisua, kun tässä ja nyt saatavilla oleva MobilePay toimii varsin mainiosti?

Kryptovaluutoille maksetaan hyvää korkoa, mutta mistä se raha oikein tulee? Voiko kryptovaluuttojenkin kohdalla puhua kassavirroista tai sisäisestä arvosta? SalkunRakentajan kysymyksiin vastaa Ethereum-verkon päälle rakennetun menestyneen ja nopeasti kasvaneen Aaveen perustaja ja toimitusjohtaja Stani Kulechov. Haastattelijana toimii Henri Blomster.

1 kommentti
  • Hannu Takala sanoo:

    Vaarallista esitellä tällaista vakavasti otetussa podcastissa. Jos Henri Blomster olisi käynyt Aaveen kotisivulla ennen kuin päästi tuon pyramidinrakentajan kehumaan peliään, niin todennäköisesti olisi jokunen varoituskello soinut päässä. Rahaa kerätään pooliin ja mitään yksityiskohtia ei kerrota, miten se sieltä eteenpäin liikkuu. Tyhjästä ei kukaan mitään rahaa saa, aina se on jonkun toisen sijoituksesta pois. Vakuuttavasti osasi kyllä huijari puhua, minäkin uskoin hetken, että tässä voisi olla jotain, ennenkuin kävin tutkimassa miten Aave kertoo itsestään omilla sivuillaan.

  • Ylös
    >