Tiedotteet

NoHo Partnersin syyskuun 2021 liikevaihto oli noin 18 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan operatiivinen kassavirta oli yli miljoona euroa positiivinen

NoHo Partnersin syyskuun 2021 liikevaihto oli noin 18 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan operatiivinen kassavirta oli yli miljoona euroa positiivinen.

NoHo Partners Oyj:n syyskuun 2021 liikevaihto oli noin 18 miljoonaa euroa kasvaen noin 20 prosenttia vuoden 2020 vertailujaksosta ja vastaten noin 80 prosenttia COVID-19-pandemiaa edeltävän vuoden 2019 vertailujaksosta. Liiketoiminnan operatiivinen kassavirta syyskuussa oli yli 1,0 miljoonaa euroa. Lisäksi syyskuulle kirjattiin noin 0,5 miljoonaa euroa Eezy Oyj:n osakkeiden myyntivoittoa.

NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström:

”Syyskuun noin 18 miljoonan euron liikevaihto ylitti selkeästi 14–16 miljoonan euron liikevaihtoennusteemme. Tähän vaikuttivat rajoitusten asteittainen purkautuminen ja sen myötä odotettuakin kovempi asiakaskysyntä erityisesti viihderavintoloissa ja Norjan markkinassa. Liiketoiminnan operatiivinen kassavirta oli kokonaisuutena noin 1,5 miljoonaa euroa, josta liiketoiminta tuotti yli miljoonan euron kassavirran ja Eezyn osakkeista saatu myyntivoitto oli noin 0,5 miljoonaa euroa.

Loppuvuoden osalta näkymät ovat kirkastuneet ravintolarajoitusten poistuttua lähes kokonaan Helsinkiä lukuun ottamatta ja asiakaskysynnän palautuessa. Lokakuussa arvioimme liikevaihtomme jo lähes normalisoituvan vuoden 2019 tasolle ja olevan noin 20–22 miljoonaa euroa. Odotamme lokakuun liiketoiminnan operatiivisen kassavirran olevan näin ollen yli 2 miljoonaa euroa. Myös varaustilanne loppuvuoden korkeasesongin osalta näyttää lupaavalta. Marras–joulukuun varausasteemme on jo nyt noin 60 prosenttia vuoden 2019 tasosta, jota pidän tähän vuodenaikaan ja tilanteeseen nähden hyvänä indikaationa.”

Lokakuun 2021 liiketoiminnan kehityksestä yhtiö tulee raportoimaan tammi–syyskuun 2021 osavuosikatsauksensa yhteydessä 9.11.2021.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös