Oma talous

Näillä vinkeillä lomamajoituksessa rahalle vastinetta

Nettimatkatoimisto eBookers antaa vinkkejä majoituksen valintaan.

Nettimatkatoimisto ebookersin datasta käy ilmi, että majoituksen ulkomaille saa parhaaseen hintaan maanantaisin. Hotelli kotimaahan puolestaan löytyy edullisimmin sunnuntaille.

Hintatietoisen kannattaa vuokrata auto lomamatkalle joko tiistaina tai perjantaina.

Matkavarausten tekemisessä ajankohdalla on välillä yllättävän paljon merkitystä. Siksi sopivaa kohdetta etsiessä kannattaa suunnitella myös sitä, minä viikonpäivänä matkan aloittaa. Nettimatkatoimisto ebookersin mukaan suomalaisten kannattaisi aloittaa ulkomaanmatkansa maanantaina, sillä tällöin hinnat ovat edullisimmillaan. Kotimaan kohteisiin suuntautuvien matkojen kannattaisi puolestaan alkaa sunnuntain puolella.

Ulkomaille suuntautuvaa roadtripiä tai kiertomatkaa suunnittelevaa kehotetaan aloittamaan roadtrip tiistaina, sillä tiistailta alkaville varauksille vuokra-autot ovat edullisimmillaan. Kotimaan kohteita kiertelevä saa auton ebookersilta puolestaan parhaaseen hintaan perjantaisin.

”Lomamatkaa suunnitellessa varausten ja matkan aloituspäivien suhteen kannattaa olla tarkkana, sillä datamme mukaan parhaimmillaan majoituskohteiden ja vuokra-autojen hinnoissa voi säästää sievoisia summia”, kertoo ebookersin viestinnästä vastaava Rebecca Murphy.

Hyvällä suunnittelulla myös viiden tähden luksushotellin voi saada tavallista edullisemmin. ebookersin datan mukaan edullisimmat kuukaudet yöpyä kotimaan viiden tähden hotelleissa ovat tammikuu ja maaliskuu. Nettimatkatoimisto arvioi kotimaisiksi luksushotelleiksi esimerkiksi Hotel HaveninSt. GeorgenHotel Kämpin ja Design Hotel Levin.

Hintatietoisten puolestaan kannattaa Suomessa välttää viiden tähden hotelleja kesäkuussa, sillä tällöin hotellien hinnat ovat korkeimmillaan ja lähes kaksinkertaiset tavalliseen nähden. 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös