Tiedotteet

Titanium päivittää keskipitkän aikavälin taloudellisia tavoitteita

Titaniumin hallitus on 10.11.2021 vahvistanut Titaniumin päivitetyt keskipitkän aikavälin tavoitteet.

Uudet keskipitkän aikavälin tavoitteet korvaavat aiemmat, 1.11.2018 julkistetut tavoitteet.

Titaniumin uudet keskipitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet 11.11.2021 alkaen:
Titaniumin tavoitteena on saavuttaa yli 30 miljoonan euron liikevaihto vuodelle 2024. Liikevaihtotavoite on tarkoitus saavuttaa jo olemassa olevien tuotteiden ja palvelujen sijoituspääoman kasvattamisella sekä uusilla lanseerattavilla rahasto- ja sijoitustuotteilla. Keskipitkällä aikavälillä Titanium pyrkii säilyttämään keskimäärin yli 50 prosenttia liikevoittomarginaalin ilman konserniliikearvon poistoja.

Yhtiön tavoitteena on kasvattaa Erikoissijoitusrahasto Titanium Baltia Kiinteistö lähivuosien aikana yhdeksi merkittävimmistä kiinteistösijoittajista Baltiassa.

Titaniumin osingonjakopolitiikka ennallaan
Keskipitkän aikavälin taloudellisten tavoitteiden päivityksellä ei ole vaikutusta Titaniumin osingonjakopolitiikkaan. Titaniumin osingonjakopolitiikkana on jakaa osinkoina vähintään 70 prosenttia tilikauden tuloksesta vaarantamatta yhtiön vakavaraisuusasemaa, mikäli osingonjaon edellytykset täyttyvät.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös