Tiedotteet

Etteplan investoi teollisuuden digitalisaatioon ja esittelee uuden Smart Factory -tarjooman

Teknologiapalveluyhtiö Etteplan investoi teollisuuden digitalisaatioon ja vahvistaa älykkään teollisen tuotannon tarjontaansa.

Jo yli 30 vuotta teollisuuden tuotantolaitoksia palvellut Etteplan yhdistää uusimpia teknologioita ja hyväksi havaittuja ratkaisuja perinteisten tuotantoprosessien ja -laitosten uudistamisessa. Smart Factorya luotsaamaan on nimitetty toimialan vahva osaaja Johan Ehrnrooth. 
  
Etteplan toimii integraattorina vaativissa tuotantoratkaisuissa. Tässä roolissaan Etteplan auttaa organisaatioita ottamaan käyttöön ja hyödyntämään kehittyviä digitaalisia ratkaisuja ja teknologioita tuotantolaitoksissa ja tehtaissa.

Voimakkaasti teollisuuden digitalisaatioon satsannut yhtiö kokoaa nyt nämä palvelut ja ratkaisut uuden kattavan Smart Factory -tarjooman alle. Valikoima ulottuu yksittäisratkaisuista koko tehtaan integraatioihin.

“Digitaalinen transformaatio kiihtyy teollisessa tuotannossa. Älykkäitä koneita, laitteita, ihmisiä ja prosesseja yhdistävien IoT-investointien nopea kasvu on tästä selkeä merkki. Vastataksemme kysyntään, olemme koonneet uniikin yhdistelmän kyvykkyyksiä, joiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan tuotantolaitoksiaan ja liiketoimintaansa. Etteplanin uusi Smart Factory -tarjooma pitää sisällään laajan kirjon osaamista suunnittelusta putkistoihin, automaatioon, tietojärjestelmiin ja tekniseen dokumentaatioon saakka”, Etteplanin toimitusjohtaja Juha Näkki sanoo.

Johan Ehrnrooth on nimitetty johtamaan Etteplanin Smart Factory tarjonnan globaalia käyttöönottoa sekä Etteplanin tehdassuunnittelutoimintaa Suomessa. Ennen Etteplanille siirtymistään hän on toiminut useissa alan avaintehtävissä, ja hänen laaja kokemuksensa suunnittelusta ja liikkeenjohdon konsultoinnista on arvokasta uudessa tehtävässä.

”Smart Factory ei ole palvelu vaan prosessi. Etteplanilla on kaikki tarvittava asiantuntemus ja rakennuspalikat, joiden avulla kaikenkokoiset tuotantolaitokset saadaan mukaan muutosmatkalle. Odotan innolla yhteistyötä Etteplanin asiantuntijatiimin ja asiakkaiden kanssa”, Johan Ehrnrooth sanoo.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös