Sijoitusstrategiat

Tällaisia ovat tunnettujen suomalaissijoittajien sijoitusstrategiat

Pörssisäätiön järjestämässä Talousviikko-tapahtumassa 11. lokakuuta keskusteltiin erilaisista sijoitusstrategioistaan.

Tapahtumassa tutustutaan erilaisiin sijoitusvaihtoehtoihin ja kuullaan tuttujen sijoittajien pohdintoja.

Ohjelman aluksi vastikään listautunut Orthex esittäytyy ja kertoo, miksi yhtiö listautui pörssiin.

Toisena teemana ohjelmassa on perehtyä eri sijoitustyyleihin. Kokenut sijoittaja ja sijoituskirjailija Kim Lindström kertoo arvosijoittamisesta, Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri kertoo vastuullisesta sijoittamisesta ja Suomen Ekonomien puheenjohtaja Martin Paasi kertoo puolestaan indeksisijoittamisesta.

Ohjelmassa on myös paneelikeskustelu, jossa tunnetut sijoittajat Merja Mähkä, Heikki Keskiväli sekä Sven-Erik Holmström kertovat omista sijoitusstrategioistaan. Keskustelussa punnitaan sitä mikä sopii kenellekin ja miksi ja milloin sijoitusstrategiaa kannattaa muuttaa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös