Yritysuutiset

Lumia-puhelimet nousivat Elisan myyntitilastojen kärkeen

Nokia hakee kasvua Lumia-puhelimille halvemman hintaluokan älypuhelimista. Tämä strategia näyttää toimivan ainakin Suomessa, sillä alle 300 euron hintaluokkaan kuuluva Lumia 620 on noussut Elisan myydyimmäksi puhelinmalliksi henkilöasiakkaiden keskuudessa.

Nokia Lumia 620 oli huhtikuussa Elisan henkilöasiakkaiden myydyin ja yritysasiakkaiden kolmanneksi myydyin puhelin, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

”Nokialta puuttui alle kolmensadan euron Windows Phone 8 -puhelin, mutta Lumia 620 on todistanut suomalaisten vahvan Nokia-suhteen, kun vain oikean hintaluokan puhelin on mukana Nokian valikoimassa. Myös muiden tämän hintaluokan puhelimien, kuten Sansungin Galaxy SIII Minin ja Xcover 2:n suosio näkyy listoillamme”, toteaHenri Korpi Elisalta.

Myös yritysasiakkaiden keskuudessa on ollut tilaus edullisimmille Lumioille, koska ne tuovat yrityksille tarvittavan vaihtoehdon mobiililaitekannan rakentamiseen, Jorma Niemelä kertoo.

Myös toisen Nokian alle kolmensadan euron hintaluokkaan kuuluvan Lumia 720:n ennakkomyynti on alkanut hyvin, ja sen toimitukset alkavat toukokuussa, Elisasta kerrotaan.

Elisa kuitenkin muistuttaa, että Samsung Galaxy S4 olisi noussut lähelle kärkisijoja, mikäli ensimmäiset saadut toimitusmäärät olisivat vastanneet ennakkotilausten määrää.

Hieman kalliimpi Lumia 820 oli sekin kolmanneksi myydyin puhelin henkilöasiakkaiden keskuudessa ja myydyin puhelin yritysasiakkaiden keskuudessa.

Myös DNA:n tilastoissa Lumia 620 on lisännyt suosiotaan. Lumia 620 oli DNA:n toiseksi myydyin puhelin huhtikuussa. Myydyin oli iPhone 5.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös