Rahastotietoa

Hedgerahastot houkuttelevat institutionaalisia sijoittajia

Rahastoyhtiö BlackRockin mukaan suuret sijoittajat etsivät nyt vaihtoehtoisia tuoton lähteitä. Institutionaalisia sijoittajia kiinnostavat tuoton lisäksi myös salkkujensa riskiominaisuudet.

BlackRockin tutkimuksen mukaan hedgerahastot ovat tuottaneet hyvin. 28 prosenttia suurista institutionaalisista sijoittajista uskoo lisäävänsä sijoituksiaan hedgerahastoihin vuonna 2014.

BlackRockin uuden tutkimuksen mukaan hedgerahastoihin virtaa runsaasti lisää varoja kuluvan vuoden aikana. Sijoittajat etsivät vaihtoehtoisia tuoton lähteitä perinteisten sijoituskohteiden, kuten osakkeiden ja joukkolainojen, sijaan.

Mark Woolley, BlackRockin Euroopan ja Aasian hedgerahastotutkimuksen johtaja, sanoo: ”Hedgerahastoja verrataan usein perinteisiin osakesijoituksiin, mutta institutionaaliset sijoittajat eivät tee näin. Suuret institutionaaliset sijoittajat ovat kiinnostuneempia salkkujensa riski- ja tuotto-ominaisuuksista kuin vain kokonaistuotosta. Monet hedgerahastonhoitajat pääsivät hyviin tuottoihin viime vuonna.”

Hedgerahastot ovat sijoitusrahastoja, jotka pyrkivät markkinatilanteesta riippumattomaan tuottoon suojautumalla negatiiviselta markkinakehitykseltä. Usein hedgerahastot käyttävät suojauksessa johdannaisinstrumentteja.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös