Markkinakommentit

Talousjohtajat: Kotimaiset pörssiosakkeet ylihinnoiteltuja

 

Deloitten ja SEB:n yhteisen kyselyn mukaan yli puolet (52 %) suomalaisista talousjohtajista näkee, että kotimaiset listatut yritykset ovat ylihinnoiteltuja.

Tämä kehitys on jatkunut jo vuodesta 2012, jolloin vain 8 prosenttia vastaajista suhtautui osakemarkkinoihin skeptisesti.

Negatiivinen suhtautuminen osakemarkkinoihin heijastuu myös talousjohtajien näkemyksiin ulkoisen rahoituksen houkuttelevuudesta, SEB toteaa tiedotteessaan. Jopa 36 prosenttia suomalaisista vastaajista pitää osakemarkkinoita epähoukuttelevina ja vain 20 prosenttia houkuttelevina. Euroopassa osakemarkkinoita pitdetään hieman houkuttelevampina, mutta vastaajat ovat asiassa jakautuneita: 35 prosenttia näkee osakemarkkinat houkuttelevina ja 28 prosenttia epähoukuttelevina.

Puolivuosittain toteutettava Deloitte/SEB CFO Survey tutki suomalaisten talousjohtajien näkemyksiä 4.3.–25.3.2015. Tutkimukseen vastasi 50 talousjohtajaa Suomesta. Vastaajat edustivat sekä yksityisiä että listautuneita keskikokoisia, suuria ja monikansallisia yrityksiä eri toimialoilta. 74 prosentilla vastanneista yrityksistä liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa. Ensimmäistä kertaa talousjohtajakysely toteuttiin samanaikaisesti myös Euroopassa. Kyselyyn vastasi yli 1 300 talousjohtajaa 14:stä Euroopan maasta.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös