Kasvuosakkeet

Tämän päivän bakteerin tuhoaja ilman kemikaaleja

WiSDOM AiR -fotonidesinfiointijärjestelmä LED TAILOR INNOVA7ION

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

LED TAILOR INNOVA7IONin löydöt ledien luonnonvalo-ominaisuuksista haastavat vanhat hoitomuodot hyvinvoinnissasi ja elinympäristösi puhtaanapidossa.

LED TAILOR INNOVA7IONin toimitusjohtaja Mika Nummenpalo on tutkinut LEDien maailmaa ja mahdollisuuksia jo kymmenen vuoden ajan ja nähnyt alalla räjähdysmäisen muutoksen. Nyt tätä työtä LED TAILORin riveissä tekee jo 19 henkeä. Perinteiset valaistukset sekä puhdistusaineiden biosidit aiheuttavat yhdessä voimakkaita biofilmimassoja ja niissä olevat kemikaalit jäävät tasojen pinnoille. Ilmanvaihdon myötä kemikaalijäänteet vaporisoituvat aerosoliksi tilaan ja aiheuttavat monien henkilöiden altistumisen esim. luokkatiloissa. ”Hälyttävää on ollut lukea tutkimusraportteja ja niiden toimenpidesuosituksia, joissa siivous on unohtunut kokonaisuudessaan”, kommentoi Nummenpalo.

Ultravioletti ja LED -teollisuus mullistuu koko ajan ja nopeammassa tahdissa kuin koskaan on ajateltukaan. Lähivuosina maailma tulee muuttumaan ilmiömäisesti taistelussa haitallisia bakteereja vastaan. ”Valon hyvistä puolista ja mahdollisuuksista on yleisesti tiedossa vasta erittäin vähän”, arvioi Nummenpalo. LED TAILOR INNOVA7IONin kehittämillä UV- ja sinivalon ratkaisuilla voidaan tulevaisuudessa suorittaa erilaisten tilojen ja esineiden desinfiointia ja sterilointia. Muun muassa toimistojen neuvotteluhuoneiden, koulujen sisätilojen ja sairaalan toimenpidehuoneiden pintojen puhdistusta resistenteistä bakteereista ilman haitallisia kemikaaleja. Tiloja ja pintoja, joissa bakteerit elävät ja lisääntyvät, on loputtomia määriä. Tällä hetkellä niitä ei ole mahdollista puhdistaa tarpeeksi tarkasti ja siksi kemikaalivapaat ratkaisut ovat tulevaisuuden kannalta hyvin tervetulleita.

WiSDOM STERiLE 15, 40 & 65

Rajattu tila valaistaan sopivalla valon aallonpituudella sekä valaisuajalla haluttujen lopputulosten aikaansaamiseksi. Tarkkaan valittu valon aallonpituus toimii käytännössä kaikkia mikro-organismeja vastaan. Valo muuttaa solujen biologisia ominaisuuksia hajottamalla DNA:n rakenteen ja vaikuttaen kohde-eliön eri ominaisuuksiin säädettyjen arvojen mukaan. Muun muassa äskettäin uutisoitiin HUS:ssa käyttöön otetusta syöpähoidon todentamisessa tehdystä löydöstä, jossa sinistä aallonpituusaluetta lisättiin näkyvään valoon, jolloin saavutettiin jopa 100% tuloksia koehenkilöille toteutetuissa tutkimuksissa. Tutkimusten mukaan myös antibiooteille resistentit bakteerit reagoivat mm. UV-valoon, mikä mahdollistaa sairaalabakteeriepidemioiden kontrollointia sisäilman, työskentelytilojen sekä välineiden desinfioinnin avulla. Näin leviämistä voidaan hidastaa ja rajoittaa.

LED TAILOR INNOVA7ION tekee tiivistä yhteistyötä monien yritysten kanssa ja keskusteluja sekä tutkimuksia on käynnissä monilla eri aloilla, mm. LUKEN kanssa. Yhtiö on myös allekirjoittanut yhteistyösopimuksen erilaisia siirrettäviä ja kiinteitä tilaratkaisuja valmistavan VETROSPACE Oy:n kanssa vuoden 2017 alussa. Yhtiöllä on parasta aikaa kirjoituksessa merkittävä patentti ja yhtiölle on myönnetty Saksaan, Ranskaan sekä Venäjälle hyödyllisyysmallisuojaus, jonka muuttamista patentiksi harkitaan. Yhtiö on myös aloittamassa neuvottelut mahdollisten tukien saamiseksi kunnille sisäilmaongelmien parantamiseksi tarkkaan optimoiduilla valaistusmuutoksilla.

Yhtiön vielä vahvistamaton vuoden 2016 tilinpäätös osoittaa tappiota -363 213,60 euroa, joka on johtunut juuri tuotekehityksestä ja tutkimuksesta. Yhtiö on päässyt aloittamaan WiSDOM STERiLE ja WiSDOM AiR -tuotteiden myynnin huhtikuun 2017 alussa. Yhtiön toimitusjohtaja Nummenpalo ei halua luopua vuoden 2017 tavoitteesta saavuttaa 4 000 000 euron liikevaihtoa ja toteaa: ” Jos ei ole tavoitteita niin silloin voi jäädä aamulla kotiin nukkumaan”.

Psoriasikseen ja atooppiseen ihottumaan helpotusta

Psoriasiksen ja atooppisen ihottuman kotikäyttöön tarkoitetun maailman tehokkaimman sinivaloterapiavalaisimen, PURE COMPLEXiONin, käyttökokemustutkimus on käynnissä ja siitä voi lukea lisää osoitteessa https://purecomplexionledtailor.blogspot.fi/ . Tuotteet ovat olleet myynnissä lokakuusta 2016 alkaen.

Terveysteknologia elää huimaa muutosta muuallakin kuin SOTE:ssa. Ympäri maailmaa tutkitaan parhaillaan LED teknologian mahdollisuuksia ihmisten hyvinvoinnin kannalta. LED TAILOR INNOVA7IONin perustajat havaitsivat LEDin omaavan tarkkoja luonnonvaloa jäljitteleviä ominaisuuksia ilman perinteisten valohoitomuotojen haittavaikutuksia. Aiheesta on julkaistu hiljattain useita kansainvälisiä kliinisiä tutkimuksia, jotka tukevat LTI:n omia havaintoja todellisessa ympäristössä.

LEDin kapeaspektrinen valo on ylivoimainen ominaisuus täsmähoidoissa, sillä perinteiset valohoitomuodot sisältävät useita aallonpituuksia, joista ei ole hyötyä tai ovat olleet jopa haitallisia ja myrkyllisiä. Valohoito sanana on tullut tiensä päähän ja tulevaisuudessa siitä puhutaankin valoterapiana. LED TAILOR INNOVA7IONin valoterapiatuotteilla terapiajakso voidaan suorittaa kotona helposti ilman kalliita lisälääkekustannuksia. Tulevaisuudessa valoterapialaitteilla pystytään hoitamaan useita eri sairauksia, palovammoja ja haavoja.

Tunnustukset

Salolaiselle LED TAILOR INNOVA7ION:lle myönnettiin Euroopan Unionin Seal Of Excellence marraskuussa 2016. Yhtiön liikeidea arvioitiin yhdeksi suurimmista ideoista vuoteen 2020 mennessä. Yhtiö on saanut myös Vuoden salolainen liikeidea 2016 -palkinnon ja voitti 11.10.2016 Suomen Nuorkauppakamarin Tuottava Idea 2016 A-alueen yrityssarjan. Seal Of Excellence -tunnustus on huomioitu ulkomailla ja yhtiö on saanut useita Joint Venture kyselyitä sekä suoria edustuspyyntöjä tuotteilleen ulkomailta. Yhtiö on myös aloittanut tytäryrityksen perustamisen Ruotsiin huhtikuussa 2017 ja sen toiminta pyritään saada alkamaan toukokuun 2017 aikana.

Yhtiön tavoitteena on kerätä 1,5 miljoonaa euroa kiihdyttämään kasvuvauhtiaan

Osakeanti materiaaleissa kerrotaan, että yhtiö pyrkii osakeannissa kerättävän pääoman avulla moninkertaistamaan tuotantonsa seuraavien vuosien aikana. Lisäksi osakeantivaroja suunnataan uuden henkilöstön palkkaamiseen, tuotekehitykseen ja markkinoinnin tehostamiseen. Kasvua haetaan pääoman turvin myös ulkomailta.

Osakepääoma jakautuu A- ja B-sarjan osakkeisiin. Kummallakin osakkeella on oikeus samankokoiseen osinkoon. A-sarjan osakkeella on 4 ääntä ja B-sarjan osakkeella yksi ääni. A-osakkeiden määrä on 15 000 ja B-osakkeiden 20 000 kappaletta. Osakeannissa on merkittävänä vain B-sarjan osakkeita 75 euron kappalehintaan. Merkittävien osakkeiden vähimmäismäärä on viisi kappaletta. Ylimerkintätilanteessa yhtiön hallituksella on oikeus päättää, miten osakkeet jaetaan merkitsijöiden kesken.

Yhtiön tavoitteena on jakaa osinkoa keskimäärin 40-60 prosenttia nettotuloksesta huomioiden liiketoiminnan kehitystarpeet ja lähivuosien näkymät. Osingon jako on 1/1 osakkeiden määrässä.

Tutustu LED TAILOR INNOVA7IONin osakeantimateriaaleihin ja osta osakkeita osoitteesta www.ledtailor.fi/osakeanti

Lisätietoja:

Mika Nummenpalo
Toimitusjohtaja
044 559 83 59
mika.nummenpalo@ledtailor.fi

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös