Osakesäästäjien aamupala

Pankit keskiviikon voittajia osakemarkkinoilla, teknologiayhtiöissä myyntiaalto USA:ssa

Osakkeet kallistuivat Euroopassa myös keskiviikkona, Stoxx Europe 600 +0,24 %.  Yksittäisistä sektoreista pankit (Stoxx 600 Banks +1,6 %) olivat vahvassa nosteessa, kun tuleva Fedin pääjohtaja Jerome Powell kertoi haluavansa keventää finanssisektorin sääntelyä.

Yksittäisistä maista DAX (+0,02 %) päätyi lähes tiistain tasolle. Lontoon FTSE 100 sitä vastoin halpeni 0,90 %, kun punta vahvistui Brexit-neuvottelujen edettyä Brysselin ja Lontoon välillä.

Yhdysvalloissa isot tuottoerot sektoreiden välillä

Wall Street sulkeutui keskiviikkona niukasti miinukselle, S&P 500 -0,04 %. Eniten sektoreista kohosi Euroopan tavoin finanssi, joka kallistui 1,7 %. NASDAQ halpeni selvästi 1,27 %, kun mm. Facebook (-4,0 %) ja Netflix (-5,5 %) sukelsivat.

Silmäasemalta negatiivinen tulosvaroitus

Silmäasema antoi torstaina negatiivisen tulosvaroituksen. Yhtiö arvioi nyt, että sen oikaistu käyttökateprosentti on viime vuoden tasolla tai heikompi. Aiemman arvion mukaan Silmäaseman oikaistu käyttökateprosentti paranee viime vuodesta. Liikevaihdon osalta ohjeistus pysyi ennallaan. Yhtiö arvioi liikevaihdon kasvavan tänä vuonna viime vuotta enemmän. Vuonna 2016 Silmäaseman oikaistu käyttökateprosentti oli 11,8 ja liikevaihto kasvoi 8,6 %.

Osakesäästäjät on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, joka auttaa jäseniään ja yhteiskuntaa vaurastumaan järkevän taloudenpidon ja tuottavan säästämisen avulla.

Yhteisö tarjoaa sijoittajille lisäarvoa riippumattoman ja arvokkaan tiedon, sijoitusosaamisen ja rahanarvoisten etujen muodossa sekä toimii linkkinä sijoittajien ja sijoituskohteiden välillä. Yhteisön jäseneksi voit liittyä tästä.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös