Osakesäästäjien aamupala

Pankit keskiviikon voittajia osakemarkkinoilla, teknologiayhtiöissä myyntiaalto USA:ssa

Yksittäisistä maista DAX (+0,02 %) päätyi lähes tiistain tasolle. Lontoon FTSE 100 sitä vastoin halpeni 0,90 %, kun punta vahvistui Brexit-neuvottelujen edettyä Brysselin ja Lontoon välillä.

Yhdysvalloissa isot tuottoerot sektoreiden välillä

Wall Street sulkeutui keskiviikkona niukasti miinukselle, S&P 500 -0,04 %. Eniten sektoreista kohosi Euroopan tavoin finanssi, joka kallistui 1,7 %. NASDAQ halpeni selvästi 1,27 %, kun mm. Facebook (-4,0 %) ja Netflix (-5,5 %) sukelsivat.

Silmäasemalta negatiivinen tulosvaroitus

Silmäasema antoi torstaina negatiivisen tulosvaroituksen. Yhtiö arvioi nyt, että sen oikaistu käyttökateprosentti on viime vuoden tasolla tai heikompi. Aiemman arvion mukaan Silmäaseman oikaistu käyttökateprosentti paranee viime vuodesta. Liikevaihdon osalta ohjeistus pysyi ennallaan. Yhtiö arvioi liikevaihdon kasvavan tänä vuonna viime vuotta enemmän. Vuonna 2016 Silmäaseman oikaistu käyttökateprosentti oli 11,8 ja liikevaihto kasvoi 8,6 %.

Osakesäästäjät on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, joka auttaa jäseniään ja yhteiskuntaa vaurastumaan järkevän taloudenpidon ja tuottavan säästämisen avulla.

Yhteisö tarjoaa sijoittajille lisäarvoa riippumattoman ja arvokkaan tiedon, sijoitusosaamisen ja rahanarvoisten etujen muodossa sekä toimii linkkinä sijoittajien ja sijoituskohteiden välillä. Yhteisön jäseneksi voit liittyä tästä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös