Sijoitusuutiset

Jättipankki Goldman Sachs lähtee Bitcoin-bisnekseen

Maailman suurimpiin pankkeihin kuuluva Goldman Sachs on aloittamassa rajatun Bitcoin-vaihdannan asiakkailleen.

Asiasta kertoo New York Times ja Suomessa aiheen uutisoi Bittiraha.fi-sivusto.

Pankki ei ryhdy välittömästi myymään ja ostamaan bitcoineja, vaan se keskittyy aluksi erilaisiin sopimusjärjestelyihin, joihin Bitcoin liittyy tavalla tai toisella. Goldman Sachsin mukaan palvelun tarjoaminen johtuu kysynnän kasvamisesta.

”Kun asiakkaamme kertovat, että he haluavat pitää rahoja bitcoineissa, koska uskovat sen olevan vaihtoehtoinen tapa säilöä arvoa, niin totta kai olemme kiinnostuneita,” kertoi Goldman Sachsin edustaja Rana Yared.

Goldman Sachs on myös asettanut työryhmän selvittämään juridisia kysymyksiä ja pankin mahdollisuuksia ryhtyä tarjoamaan kokonaisvaltaisempaa bitcoin-vaihdantaa. Jos pankki saa tarvittavat luvat ja järjestelyt kuntoon, harkitsee se vakavasti ryhtymistä myös bitcoin-pörssiksi.

Goldman Sachsin lisäksi monet muutkin merkittävät finanssialan instituutiot ovat kasvavissa määrin kiinnostuneita bitcoinista. Viime viikolla julkaistun tutkimuksen mukaan jopa viidesosa rahoituslaitoksista on aikeissa ryhtyä kryptovaluuttavaihdantaan. Enemmistö näistä on aikeissa aloittaa kryptovaihdannan jo puolen vuoden sisällä.

Coinmotion​ / ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1%:n treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös