Yritysuutiset

R-kioski on jatkossa myös autovuokraamo

R-kioski laajentaa liiketoimintaansa autonvuokraukseen.

R-kioski kertoo aloittaneensa yhteistyön OPn kanssa OP Kausiauto -palvelun välittäjänä. Asiakas voi jatkossa vuokrata R-kioskin kautta auton käyttöönsä vähintään kuukaudeksi. Avajaistarjouksena palvelu on edullisempi Ärrällä kuin verkon kautta ostettaessa.

R-kioski toimii vuokrauksessa yhteistyössä suomalaisen Pivo Wallet Oy:n kanssa, joka on osa OP Ryhmää.

”Etsimme R-kioskilla jatkuvasti uusia kiinnostavia palveluja ja yhtenä Suomen suosituimpana kohtaamispaikkana meille oli luontevaa ottaa valikoimiimme myös autonvuokraus”, R-kioskin kategoriapäällikkö Sanna Toijonen kertoo.

Lue myös tämä: Euroopan kuluttajakeskus listaa viisi hyödyllistä ohjetta auton vuokraukseen

Asiakas voi valita kioskilla laajasta valikoimasta erilaisia autoja. Palvelun minimiveloitus on yksi kuukausi, joka veloitetaan kioskilla tilauksen yhteydessä. Tilaus on voimassa niin kauan, kunnes asiakas haluaa sen lopettaa. Asiakas saa tilauksen tehtyään valitsemansa auton toimitettuna kotiovelle nopeimmillaan jopa seuraavana arkipäivänä, Toijonen lupaa.

R-kioski pyrkii selkeästi hyötymään autoilussa tapahtumassa olevaan kulutuskäyttäytymisen muutokseen, jossa kuluttajat arvostavat auton pysyvän omistajuuden sijaan joustavaa autoiluun liittyvien palveluiden ostamista. Omistusauto seisoo suuren osan ajasta käyttämättömänä, joten auton omistajan sijoitettu pääoma ei ole välttämättä tehokkaassa käytössä.

”Ihmiset eivät enää välttämättä halua ostaa autoa omaksi, vaan auton voi vuokrata omien tarpeidensa mukaan kätevästi silloin kun tarvitsee.  Kausiauto on näppärä esimerkiksi kesän mökkireissulle tai vaikka festareille”, Toijonen vinkkaa.

R-kioskin asiakkaille palvelun hinta on alkaen 495 euroa kuukaudessa, kun verkossa hinta on tällä hetkellä alkaen 569 euroa kuukausi.

Kommentoi
Ylös
>