Talouden trendit

Nokia 7 plus valittiin parhaaksi kuluttajille suunnatuksi älypuhelimeksi

Nokia 7 plus älypuhelin paras kuluttajapuhelin

Expert Imaging and Sound Association on valinnut Nokia 7 plus -puhelimen vuoden 2018 – 2019 voittajaksi kuluttajille suunnatussa älypuhelinkategoriassa.

Nokian puhelimia lisenssillä valmistava suomalainen HMD Global kertoo tiedotteessaan, että EISA:n palkinnot jakaa maailman suurin itsenäisesti toimiva palkintopaneeli, johon kuuluu 55 arvostetuinta erikoisalojen aikakausilehteä ja verkkojulkaisua.

Palkintopaneeli kiitti Nokia 7 plus -mallia hienosta muotoilusta, vahvasta suorituskyvystä sekä vaikuttavista kuvausominaisuuksista. Nokia 7 plus sai kovan vastuksen muista testatuista puhelimista, sillä kuluttajaälypuhelinkategoria on yksi kilpailluimmista kategorioista EISA:n vuosittaisessa kilpailussa.

EISA:n vuosittaiset palkinnot jaetaan valokuvaus-, hifi-, kotiteatteri- ja mobiililaitekategorioissa, ja niitä ovat valitsemassa asiantuntijat ympäri maailmaa. Kaikki kilpailuun valitut tuotteet käyvät läpi laajan ja monivaiheisen valintaprosessin, jossa testataan ja arvioidaan huolellisesti niiden teknologiaa, muotoilua ja innovaatioita. Tiukat testit läpäisseet tuotteet valitaan ehdokkaiksi edustamassaan kategoriassa, mikä sinällään kertoo jo tuotteiden johtavasta laadusta.

Nokia 7 plus sai erinomaiset arviot kaikilla osa-alueilla, ja EISA valitsi sen 2018–2019 parhaaksi kuluttajille suunnatuksi älypuhelimeksi mobiililaitekategoriassa.

“Nokia 7 plussassa tiivistyy nämä tavoitteemme mukaan lukien loistava hinta-laatusuhde. Maineikkaan EISA:n myöntämä tunnustus on todiste siitä, miten maailmanluokan tyyli ja sisältö voivat yhdistyä laitteessa”, hehkuttaa HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas.

Lista kaikista voittajista löytyy EISA:n verkkosivuilta.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös