SalkunRakentaja

Oma talous

PayPal lanseeraa ilmaisen pikamaksupalvelun Suomeen

Maksupalveluyhtiö PayPalin P2P-palvelu mahdollistaa helpot maksupyynnöt, lähetykset ja rahan vastaanottamisen mobiilisovelluksessa tai yrityksen nettisivuilla.

Amerikkalainen maksupalveluyhtiö PayPal on muuttanut P2P (Pal to Pal) -palveluksi kutsutun pikamaksupalvelun ilmaiseksi Suomessa ja 24 muussa Euroopan maassa. Palvelun kautta rahan lähettäminen, vastaanottaminen ja pyytäminen onnistuu veloituksetta ja reaaliaikaisesti PayPal-sovelluksen tai yrityksen nettisivujen kautta.

Euromaksut voi tehdä ilman lisäkuluja Suomessa ja ulkomailla.
Maksuvälineiksi käyvät PayPal-tilin lisäksi myös pankkikortti tai perinteinen pankkitili.

Kännykkään ladattavalla mobiilisovelluksella tai nettisivuilla olevassa palvelussa on nyt mahdollista tehdä rahansiirrot yksityishenkilöltä toiselle ilman lisäkuluja. Tähän asti PayPal on perinyt rahasiirrosta korvauksen, mutta nyt amerikkalaisyhtiö yrittää saada Suomesta uusia asiakkaita.

Kisa Suomen mobiilimaksamisen siis kovenee. Tähän asti kotimaan markkinoita ovat hallinneet MobilePay sekä Nordean ja OP:n käyttämä Siirto-palvelu.

”Uusi palvelumme mahdollistaa ilmaiset ja helpot mobiili- ja verkkosiirrot Suomessa sekä euroina useisiin EU-maihin. Siirroissa ei tarvitse huolehtia lisämaksuista tai tilinumeroista, pelkkä vastaanottajan puhelinnumero tai sähköposti riittää. Haluamme tarjota käyttäjillemme saumattoman maksupalvelun”, kertoo PayPalin Pohjoismaiden pääjohtaja Jonas Breding.

PayPalin tavoite on sujuvoittaa henkilökohtaisia maksuja ja luoda käytännön ratkaisuja kuluttajien päivittäiseen elämään. P2P-palvelu on tästä yksi esimerkki.

Paypalilla on yli 267 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti ja sitä voi käyttää ostosten maksamiseen lukuisissa verkkokaupoissa. Lisäksi palvelun kautta voi siirtää rahaa yksityishenkilöltä toiselle. Vuonna 2016 palvelun kautta liikkui rahaa 354 miljardin Yhdysvaltain dollarin arvosta, eli mistään pienestä firmasta ei ole kyse.

PayPal-palvelu on saatavilla yli 200 eri markkinalla ympäri maailmaa ja sen kautta pystyy suorittamaan maksuja yli 100 eri valuutalla.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös