Oma talous

Sports Car Center hakee asiakkaan huollettavan auton vaikka lentokentältä

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

Sports Car Centerin henkilöstö kertoo videolla, miten autoliikkeen huoltopalvelut toimii.

Sports Car Center (SCC) tarjoaa monipuoliset auton huoltopalvelut. Niihin kuuluvat esimerkiksi pesupalvelut sekä lento- nouto- ja huoltopalvelut. Asiakas voi jättää auton vaikkapa lentokentälle, josta SCC:n työntekijä käy hakemassa auton.

Huollettava tai korjattava auto myös palautetaan lentokentälle. Asiakas voi siis jättää auton huollettavaksi vaikkapa lentomatkansa ajaksi.

Huoltokorjaus voi maksaa helposti tuhansia euroja ja sitä varten SCC:n asiakas voivat hankkia vaihtoautoonsa kattavan SCC Care huolenpitosopimuksen, joka kattaa auto mahdolliset korjauskulut tulevaisuudessa.

SCC Care huolenpitosopimus soveltuu lähes kaikkiin SCC:n vaihtoautoihin, joten asiakas voi huoletta nauttia autolla ajamisesta ilman pelkoa mahdollisista suurista korjauskuluista.

Vuonna 1984 perustettu Sports Car Center (SCC) on suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Sen toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Jyväskylässä, Tuusulassa sekä Ruotsissa.

SCC edustaa Jaguar- ja Land Rover -merkkejä. Se on Suomen suurin toimija Premium- ja Exclusive-segmenteissä, joka kattaa kaikki automerkit.

Sports Car Center ennustaa liikevaihtonsa kasvavan vähintään 20 prosenttia 155 miljoonaan euroon kuluvan tilikauden aikana, joka päättyy maaliskuussa 2019.

Tutustu tästä sport car centterin autovalikoimaan.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös