Strategiat

Kurssigraafit tarjoavat treidaajalle kaupankäyntitilaisuuksia

Nordnetin Traders’ Clubin jaksossa treidaaja näyttää, miten kurssigraafien avulla treidaaja voi tunnistaa osto- tai myyntitilaisuuksia.

Pelkästään kurssigraafien tarkastelu kertoo treidaajalle paljon osakkeesta. Tarkastelemalla kynttilägraafeja voi treidaaja esimerkiksi tunnistaa osakkeen trendin sekä saada viitteitä ovatko ostajat vai myyjät kontrollissa.

Graafeista sijoittaja voi tunnistaa selkeitä “treidipaikkoja” ja niiden avulla voi asettaa oman sijoitussuunnitelman mukaisia hyvän tuotto/riski-suhteen treidejä.

Traders’ Clubin jaksossa Tuomas Tuominen ja Jukka Lepikkö näyttävät, kuinka se tapahtuu. Videolla Jukka käy läpi katsojien viime jaksossa toivomien sijoituskohteiden graafeja ja analysoi niitä jaksossa opetettujen kuvioiden avulla.

Traders’ Clubissa opetetaan kaikki oleellinen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista ja esimerkiksi kaupankäyntityökaluista. Lisäksi siinä perehdytään tekniseen analyysiin, jonka avulla pyritään parantamaan mahdollisuuksia ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Tutustu tästä Nordnetin treidaajille tarjoamiin palveluihin:

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös