Strategiat

Kurssigraafit tarjoavat treidaajalle kaupankäyntitilaisuuksia

Nordnetin Traders’ Clubin jaksossa treidaaja näyttää, miten kurssigraafien avulla treidaaja voi tunnistaa osto- tai myyntitilaisuuksia.

Pelkästään kurssigraafien tarkastelu kertoo treidaajalle paljon osakkeesta. Tarkastelemalla kynttilägraafeja voi treidaaja esimerkiksi tunnistaa osakkeen trendin sekä saada viitteitä ovatko ostajat vai myyjät kontrollissa.

Graafeista sijoittaja voi tunnistaa selkeitä ”treidipaikkoja” ja niiden avulla voi asettaa oman sijoitussuunnitelman mukaisia hyvän tuotto/riski-suhteen treidejä.

Traders’ Clubin jaksossa Tuomas Tuominen ja Jukka Lepikkö näyttävät, kuinka se tapahtuu. Videolla Jukka käy läpi katsojien viime jaksossa toivomien sijoituskohteiden graafeja ja analysoi niitä jaksossa opetettujen kuvioiden avulla.

Traders’ Clubissa opetetaan kaikki oleellinen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista ja esimerkiksi kaupankäyntityökaluista. Lisäksi siinä perehdytään tekniseen analyysiin, jonka avulla pyritään parantamaan mahdollisuuksia ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Tutustu tästä Nordnetin treidaajille tarjoamiin palveluihin:

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös