Asunnot ja kiinteistöt

Osta ja pidä -asuntosijoittajan pahimmat virheet 7- vuokralaisvalintatyön laiminlyönti

Vuokralaisvalinta on vuokralaiskandidaattien kartoitustyötä, jossa vuokralaiskandidaatin toimittamaa informaatiota ja ulkoisista lähteistä hänestä löytyvää informaatiota kootaan yhteen pyrkimyksenä muodostaa mahdollisimman hyvä käsitys siitä, kuka kandidaateista parhaiten sopisi tarjolla olevaan vuokrakotiin asukkaaksi.

Ostan Asuntoja Blogissa on lukuisia yksityiskohtaisempia kirjoituksia tästä aiheesta. Käyn tällä videolla läpi 7 elementtiä, joista vuokralaisvalinnan kokonaisuus muodostuu. Jokainen voi sitten lähteä määrittelemään omia kriteeristöjään ja toimintaprosessejaan. Blogista voi hakea mallia ja ajatuksia sekä tehdä muutoksia omien vahvuuksien ja heikkouksien pohjalta. Kirjoituksia voi hakea ”Sijoitusasunnon vuokraaminen” -kategoriasta tai ”Vuokralaisvalinta” -tagilla.

Aikaisemmin käydyt 6 virhettä ovat:

  • #103 6. virhe kassavirran tärkeyden aliarviointi
  • #100 5. virhe lainarahan ymmärtämätön käyttö
  • #97 4. virhe liikaa maksaminen
  • #96 3. virhe huonosti hallinnoituun taloyhtiöön sijoittaminen
  • #93 2. virhe remonttikustannusten aliarviointi
  • #92. 1. virhe  sijoitusasunnon ostaminen mikromarkkinalta, jonka ansaintalogiikkaa ei ymmärrä

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös