Yritysuutiset

Caverion mukaan sähköautobisnekseen autojättien kanssa

Caverion ja autojättien yhteisyritys IONITY aloittavat kansainvälisen palvelukumppanuuden.

Caverion on jatkossa vastuussa muuntajien huollosta ja kunnossapidosta sähköautojen latausasemilla Norjassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa.

Caverion kertoo tiedotteessaan, että IONITY:n suurteholatauspisteet sijaitsevat valtateiden varsilla ja ne mahdollistavat sähköautojen huippunopean, jopa alle 20 minuutissa suoritettavan, latauksen.

IONITY on yhteisyritys, jonka taustalla ovat BMW Group, Ford Motor Company, Mercedes Benz AG ja Volkswagen Group. IONITY rakentaa Euroopan johtavaa suurteholatausasemaverkostoa sähköautoille, ja yrityksellä on tällä hetkellä yli 400 latausasemaa suurimpien eurooppalaisten valtateiden varsilla.

“IONITY:n tavoitteena on rakentaa suurteholatauspisteiden verkosto suurimmille valtateille halki Euroopan. Kansainvälisiltä kumppaneiltamme edellytämme luotettavaa, ammattitaitoista ja nopeaa palvelua sekä yhdenmukaista laatua. Caverion on työskennellyt kanssamme Norjassa, ja kokemuksemme pohjalta olimme valmiita ottamaan seuraavan askeleen kumppanuudessamme”, sanoo Jan Haugen Ihle, IONITY:n Pohjois-Euroopan aluejohtaja.

Caverionin mukaan suurteholatausasemien huolto edellyttää laajaa teknistä osaamista ja sertifioitua kokemusta. Caverion koordinoi palvelut keskitetysti, ja paikalliset asiantuntijat hoitavat ne joka maassa. Tällä hetkellä Caverion suorittaa myös uusien latausasemien asennustöitä IONITY:lle Norjassa ja Ruotsissa.

“Sähköautoilu tarjoaa Caverionille kiinnostavan kasvumahdollisuuden, joka sopii hyvin yhteen vahvaan älyteknologiaosaamiseemme kanssa. Olemme ylpeitä laajentaessamme yhteistyötämme IONITY:n kanssa ja tukiessamme näin Pohjois-Euroopan siirtymää kohti kestävämpää tulevaisuutta”, sanoo Laura Karotie, Caverionin Palvelut-liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja.

Caverionin osake on noussut viimeisen kuukauden aikana jo lähes 30 prosenttia. Yhtiö on onnistunut kääntämään operatiivisen suorituksensa nousuun heikkojen vuosien jälkeen.

Yhtiön liiketulos oli tammi-maaliskuussa 6,5 miljoonaa euroa, kun vuosi sitten vastaavaan aikaan tulosta syntyi 5,3 miljoonaa euroa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös