Rahastotietoa

Vuoden parhaaksi valittu salkunhoitaja takoo korkorahastolla kovaa ylituottoa

Rahastoanalyysejä tuottava Morningstar on valinnut vuoden parhaan eurooppalaisen salkunhoitajan.

Morningstar on julkistanut vuoden 2020 voittajat rahastopalkintojen Morningstar Awards for Investment Excellence -sarjoissa. Nämä palkinnot antavat tunnustusta rahastonhoitajille ja rahastoyhtiöille, jotka osoittavat erinomaista sijoitustaitoa, rohkeutta poiketa valtavirrasta sijoittajien eduksi ja toimivat yhdenmukaisesti sijoittajien etujen kanssa.

Morningstarin analyytikot arvioivat rahastoja kolmen valintakriteerin perusteella: tiimi, sijoitusprosessi ja taustayhtiö, joiden perusteella rating kuvastaa rahaston potentiaalia.

Morningstar palkitsi parhaana salkunhoitajana Philippe Igigabelin, joka on HSBC GIF Euro High Yield Bond -rahaston salkunhoitaja.

“Kaksi vuosikymmentä kestäneen salkunhoitajakautensa aikana Philippe Igigabel on asiantuntevasti toteuttanut valikoivaa, vakauteen ja arvostukseen perustuvana lähestymistapaansa Euroopan high yield – markkinoilla. Hän on vakuuttava sijoittaja ja erinomainen varainhoitaja sijoittajille”, perustelee valintaa Morningstarin, rahastotutkimuksen johtaja Mara Dobrescu.

HSBC GIF Euro High Yield Bond on korkorahasto, joka sijoittaa riskisiin high yield -yrityslainoihin sekä kehittyneissä että kehittyvissä talouksissa. Suurin osa rahaston sijoituksista on europohjaisia.

Rahasto on viimeisen 10 vuoden aikana saavuttanut yli 77 prosentin kumulatiivisen ylituoton vertailuindeksiinsä nähden. Viimeisen viiden vuoden aikana ylituotto on ollut noin 24 prosenttia ja kolmen vuoden aikana 7,5 prosenttia. Kuluvan vuoden aikana tuotto on ollut vertailuindeksin tasolla.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös