Tiedotteet

Bioretec on saanut patentin Yhdysvaltain patenttivirastolta

Biohajoavien ortopedisten implanttien kehittäjä Bioretec Oy on saanut Yhdysvaltain patenttivirastolta patentin RemeOs magnesiumseoskoostumukselleen.

Yhdysvaltain patenttivirasto tulee myöntämään ja julkaisemaan patentin yhtiön vahvistuksen jälkeen.

Hyväksytty patentti koskee RemeOs magnesium-kalsium-sinkkiseoksen koostumusta ortopedisissä implanteissa. Patenttiin sisältyy myös RemeOs™ magnesiumseoksen käyttö kaikille potilasryhmille valmistettaessa ortopedisiä implantteja tai niiden osia. Patentoitua magnesiumseosmateriaalia käytetään Bioretecin RemeOs traumaruuveissa ja tulevissa tuoteperheissä.

Bioretec etenee nyt tämän hyväksytyn patentin hakuprosessissa kansainväliseen PCT-hakemukseen, joka kattaa Yhdysvaltojen ulkopuoliset alueet.

”Tämän patentin myöntäminen biohajoavalle RemeOs-metallikoostumukselle Yhdysvalloissa, joka on tärkein kohdemarkkinamme, on olennainen osa IPR-strategiaamme ja RemeOs-teknologian suojaa”, Bioretecin toimitusjohtaja Timo Lehtonen sanoo.

Kommentoi
Ylös
>