Yritysuutiset

Uusi Asha 501 tukee Nokian älypuhelinstrategiaa

Nokia esitteli tänään Nokia Asha 501 -älypuhelimen, joka on uuden Asha-perheen ensimmäinen puhelinmalli. Uutukaisen avulla yhtiö houkuttelee peruspuhelinten käyttäjiään älypuhelinmarkkinoille.

Nokia kertoo tiedotteessaan, että Nokia Asha 501 -älypuhelimen toimitusten arvioidaan alkavan kesäkuussa 2013. Uuden älypuhelimen arvioidaan tulevan saataville 60 operaattorilla ja jakelijalla yli 90 eri maassa. Laitteen suositushinta ilman veroja on 99 Yhdysvaltain dollaria.

“Nokia on ylittänyt odotukset siinä mitä on saavutettavissa alle 100 dollarin hintaluokan puhelintarjonnassa. Uusi Nokia Asha eroaa muista vastaavan hintaluokan laitteista Nokia Lumia  -tuoteperheestä tutuilla muotoiluelementeillä, toiminnallisuudellaan ja palveluvalikoimallaan sekä edullisuudellaan, jota hintatietoiset kuluttajat arvostavat”, sanoi  johtaja Neil Mawston Strategy Analytics –markkinatutkimuslaitoksesta Nokian tiedotteessa.

“Nokia Asha 501 on tervetullut lisä markkinoiden tarjontaan ja houkutteleva vaihtoehto kuluttajille, jotka haluavat siirtyä peruspuhelimista älypuhelimiin”, Mawston sanoo.

Nokian mukaan Nokia Asha 501 on ensimmäinen laite, joka perustuu uudelle nopeammalle ja herkemmälle Asha-ohjelmistoalustalle.

Uusi ohjelmistoalusta tarjoaa sovelluskehittäjille avoimen, standardisoidun kehitysympäristön, joka mahdollistaa laadukkaat sovellukset. Nokia Asha 501 -älypuhelimelle kehitetyt sovellukset ovat yhteensopivia tulevien, uudelle Asha-ohjelmistoalustalle pohjautuvien laitteiden kanssa, Nokia kertoo tiedotteessaan.

Asha 501 on Nokian ensimmäinen Smarterphone-yhtiön tekniikka hyödyntävä puhelin. Nokia osti norjalaisen Smarterphonen vuonna 2012, ja sen tekniikalla peruspuhelimiin saadaan älypuhelinominaisuuksia.

Nokian uusi puhelin asettuu matalan hintaluokan ja älypuhelinten väliin, ja sen tarkoituksena on kilpailla yhä matalampiin hintaluokkiin hiipivien Android-puhelinten kanssa.

Uutuuden avulla Nokia pyrkii alentamaan peruspuhelinten omistajien kynnystä siirtyä älypuhelimiin. Nokialla on edelleen vahva asema peruspuhelimissa, ja uuden Ashan avulla yhtiö pyrkii kasvattamaan nykyistä alhaista älypuhelinten markkinaosuuttaan ja parantamaan kilpailukykyään Android-alustan puhelimiin verrattuna.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös