Osakeanalyysit

Tällä yhtiöllä hurjat kasvuennusteet

Vaikka Revenion tulos oli odotuksia heikompi, on yhtiön HOME-silmänpainemittarissa valtavasti kasvupotentiaalia, arvioi analyysitalo Inderes.

Revenion Q4 oli Icaren osalta Inderesin odotusten mukainen, mutta konsernin tulos jäi selvästi ennusteesta, johtuen uuden astman seulontalaitteen ja ihosyövän seulontalaitteen vaatimista kulupanostuksista.

Tulosta oleellisempaa Revenion kohdalla on kuitenkin uutuustuote HOME-silmänpainemittarin menekin kehitys. Tulosraportti antoi nimittäin lupaavia viitteitä HOME-tuotteen kysynnästä, mikä tulee olemaan Inderesin mukaan keskeinen tulosajuri Reveniolle lähivuosina.

“Revenio myi uutta HOME-tuotetta yli 500 kpl viime vuonna, kun odotuksemme oli 150 kpl. Uusi tuote on saanut hyvän vastaanoton ja nostimme selvästi HOME-ennusteita”, Inderes toteaa Nordnetin aamukatsauksessa.

HOME-tuotteeseen liittyvät odotukset ovat suuret. “Laitteessa on potentiaalia huomattaviin myyntivolyymeihin, koska laitetta myydään useita kappaleita silmälääkäriä kohden”, Inderes arvioi.

Vuosi 2015 ei vielä tule olemaan Reveniolle tuloksellisesti läpimurtovuosi, vaan tänä vuonna etsitään merkkejä tulevasta. Sen sijaan vuosi 2016 on mielenkiintoinen HOMEn, Oscaren ja uusien hankkeiden johdosta.

Inderes odottaa Reveniolta hurjia kasvulukuja: “Odotamme Revenion kasvavan 40 % vuonna 2016 erityisesti HOMEn vetämänä. Revenion tämän ja ensi vuoden P/E-luvut ovat ennusteillamme 28x ja 17x, mikä on ennustamaamme kasvuun nähden kohtuullinen arvostus.”

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös