Yritysuutiset

Pankin jättiyllätys – OP laajentaa terveyspalveluihin

OP aikoo tulevina vuosina rakentaa terveys- ja hyvinvointipalveluista neljännen liiketoiminta-alueensa pankki-, vakuutus- ja varainhoitoliiketoimintojen rinnalle.

OP aikoo tulevina vuosina rakentaa terveys- ja hyvinvointipalveluista neljännen liiketoiminta-alueensa pankki-, vakuutus- ja varainhoitoliiketoimintojen rinnalle.

OP Ryhmän pääjohtajan mukaan kyseessä on rajun murroksen keskellä merkittävä strateginen uudistus, joka muuttaa OP:n nykyisiä liiketoimintamalleja ja toimintatapoja.

Uuden strategian mukaisesti OP Ryhmän tavoitteena on muuttua asteittain puhtaasta finanssitoimijasta digitaalisen ajan monialaiseksi palveluyritykseksi, jolla on vahva finanssiosaaminen, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Strategiassa korostuu asiakaskokemuksen kehittäminen palveluita ja toimintoja digitalisoimalla. Liiketoimintaa laajennetaan ensimmäisessä vaiheessa kasvattamalla muun muassa terveys- ja hyvinvointiliiketoimintaa.

”Näemme digitalisaation ja asiakaskäyttäytymisen muutoksen OPlle suurena mahdollisuutena. Kun toimintaympäristö muuttuu, myös OP Ryhmän on uudistuttava”, sanoo OP Ryhmän pääjohtaja Reijo Karhinen.

OP:n mukaan uuden strategian taustalla on finanssitoimialan voimakas ja nopeasti etenevä digitaalinen murros, jonka myötä toimialalle tulee jatkuvasti uutta kilpailua. Samalla digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuden parantaa asiakaskokemusta, synnyttää uutta liiketoimintaa ja tehostaa nykyisiä prosesseja.

”Terveys- ja hyvinvointipalveluiden laajentaminen on luonteva osa perustehtävämme toteuttamista ja samalla merkittävä askel finanssitoimijasta kohti monialaista palveluyritystä”, kertoo Reijo Karhinen.

Kommentoi
Ylös
>