Yritysuutiset

KoskiHoiva Oy tuo ulkomailta asiakkailleen älykkäitä laitteita edulliseen hintaan

hoivalaitteet-112016

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

KoskiHoiva tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelun, joka sisältää sekä uusimman teknologian että hoivapalvelut.

Hoiva-alan parhaan palvelukokemuksen varmistaakseen KoskiHoiva on käynnistänyt yhteistyön useiden teknologiayritysten kanssa kotimaassa ja ulkomailla. KoskiHoiva Oy on solminut uuden yhteistyösopimuksen uuden ulkomaisen toimittajan kanssa.  KoskiHoivan asiakkaiden saatavilla on entistä paremmin älykkäitä laitteita edulliseen hintaan.

Nyt käynnistetty uusi yhteistyö laajentaa KoskiHoivan palvelutarjontaa ja edullisen teknologian avulla voimme ratkaista yhä useamman ihmisen palvelutarpeet”, sanoo toimitusjohtaja Riku Rekonen asiakkaiden arkea aidosti hyödyttävästä palveluratkaisusta.

Teknologia kohtaa ihmisen

Tällä hetkellä kotihoivan asiakkaat joutuvat hakemaan palveluita usealta eri toimijalta, jolloin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin toteutuminen on ollut haastavaa. Asiakkaat kuitenkin hyötyvät merkittävästi teknologian tuomista mahdollisuuksista, kun ne ovat asiakkaiden palvelutarpeiden perusteella räätälöityjä ja niihin yhdistetään monia palveluja yhden toimittajan periaatteella.

“KoskiHoivan vastuuhoitajamalli sekä teknologian ja palvelut yhdistävä palveluratkaisu vahvistavat tavoitettavamme hoiva-alan parhaasta palvelukokemuksesta ja asiakkaidemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Teknologian avulla palvelumme ovat asiakkaamme ulottuvilla silloinkin, kun emme ole konkreettisesti läsnä. Teknologian avulla voimme helpottaa asiakkaidemme arkea merkittävästi”, sanoo hoivapalveluista vastaava palvelupäällikkö Mari Pölkki.

KoskiHoivalla on ratkaisut henkilöille, jotka hakevat turvaa kodin sisällä liikkumiseen, kodin ulkopuolella liikkumiseen tai esimerkiksi turvaa kodin sisäisen valvonnan avulla. Haemme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta koko ajan maailmanlaajuisesti ja toteutamme ne sellaisina, kun asiakkaat niistä eniten hyötyvät. KoskiHoiva parantaa kotona asumisen laatua ja tarjoaa niin julkiselle sektorille kuin yksityisasiakkaille omalla liiketoiminta-alueellaan aivan uusia kokonaisvaltaisia ratkaisuja – digitalisaatiota hyödyntäen.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Riku Rekonen, p. 040-8604454, riku.rekonen@koskihoiva.fi

KoskiHoiva Oy:n verkkosivut: www.koskihoiva.fi

KoskiHoiva Oy toteuttaa joukkorahoituskampanjan Invesdor.comissa 4.10. – 22.11.2016

koskihoiva-turvapalveluratkaisut-112016

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös