Sijoitusideat

Sanoste tarjoaa digitaalisia etäpalveluita ikääntyneille

Sanoste etäpalvelu alusta ikääntyminen joukkorahoitus

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

Sanoste on rakentanut ikääntyneiden etäpalveluiden välittämiseen ja jakeluun ainutlaatuisen digitaalisen alustan ja hakee nyt uusia sijoittajia joukkorahoituskampanjalla.

Ikääntyneiden kotihoidolle on kysyntää tulevaisuudessa. Suomessa on noin 75 000 ikääntynyttä kotihoidon asiakasta ja lisäksi noin 300 000 saa apua omaisiltaan.

Ikääntyneiden määrä lisääntyy koko maailmassa nopeasti ja erityisen nopeata kasvu on Suomessa. Sanosten mukaan jo kahdeksan vuoden kuluttua meillä on 50 prosenttia enemmän yli 75-vuotiaita kuin nyt.

Kotihoidon asiakasmäärä on jo nyt kasvanut merkittävästi ja sen asiakkaat ovat aiempaa huonokuntoisempia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen uusimman tilaston mukaan melkein joka kolmas kotihoidon asiakas tarvitsee yli 60 kotikäyntiä kuukaudessa selviytyäkseen arjestaan. Samalla esiin tuli myös se, että työntekijöiden määrä on vähentynyt merkittävästi ja osaavista työntekijöistä on jatkuva puute.

Alusta yhdistää hajallaan olevat toimijat

Sanoste Oy on rakentanut etäpalveluiden välittämiseen ja jakeluun ainutlaatuisen digitaalisen alustan, joka sisältää taustajärjestelmäkokonaisuuden ja sähköisen markkinapaikan. K

Yhtiö kuvaa ratkaisuaan ”ikääntyneiden palvelujen Airbnb:ksi”, sillä olemme alusta, joka yhdistää hajallaan olevat palveluntuottajat, asiakkaat ja ikääntyneet loppukäyttäjät. He kaikki ovat jo osoittaneet vahvan kiinnostuksensa Sanosten palveluihin, joten tarve ikääntyneille soveltuville ja valmiiksi tuotteistetuille digitaalisille palvelusisällöille on ilmeinen.

Sanoste keskustelee yhteistyöstä myös useiden kaupunkien ja kuntien sekä yksityisten palveluntarjoajien kanssa.

Yhtiö tarjoaa etäpalveluja tuottaville ohjaajille ainutlaatuisen myynti- ja jakelukanavan. Itsenäisinä yrittäjinä toimivat ohjaajat markkinoivat omia palvelujaan markkinapaikallamme, josta asiakkaat ostavat ja maksavat itselleen sopivat palvelut.

Skaalautuvaa liiketoimintaa

Markkinapaikkamme mahdollistaa ohjaajille täysin uuden ja laajenevan asiakaskunnan. Automatisoitu taustajärjestelmämme on ohjaajille helppo ja kustannustehokas tapa välittää palveluita.

Yhtiön liikevaihto koostuu palvelun loppuhinnasta lasketusta välityspalkkiosta eli kanavamaksusta. Sanosten taustajärjestelmien ansiosta liiketoiminta on erittäin skaalautuvaa. Teknologia ei aseta rajoituksia palveluun samanaikaisesti osallistuvien loppukäyttäjien määrään.

Skaalautuvuuden ansiosta etäpalvelujen hinnat ovat aina kilpailukykyiset fyysisesti toteutettuihin palveluihin verrattuna.

Lue lisää Sanostesta Invesdorin sivuilta.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös