Yritysuutiset

Varainhoitoyhtiö Titaniumin listautumisanti keskeytetään

Varainhoitoyhtiö Titaniumin listautumisanti on ylimerkitty selvästi.

Ylimerkinnän vuoksi yhtiön hallitus on päättänyt listautumisannin merkintäajan keskeyttämisestä listautumisannin ehtojen mukaisesti perjantaina 29.9.2017 kello 16.30.

Merkintäajan keskeyttäminen vaikuttaa listautumisannin aikatauluun seuraavasti:

  • Yhtiön hallitus päättää listautumisannissa annettujen merkintäsitoumusten hyväksymisestä kokonaan tai osittain, tarjottavien osakkeiden lopullisesta määrästä ja tarjottavien osakkeiden jakautumisesta instituutio-, yleisö- ja henkilöstöannin välillä arviolta 2.10.2017.
  • Lopullinen tulos julkistetaan ja hyväksytyistä merkintäsitoumuksista lähetetään sähköinen vahvistusilmoitus sijoittajille arviolta 2.10.2017. Instituutioantiin osallistuneet sijoittajat maksavat tarjottavat osakkeet pääjärjestäjän antamien ohjeiden mukaisesti siten, että maksu on Yhtiön tilillä viimeistään 4.10.2017 kello 16.00.
  • Uudet osakkeet rekisteröidään kaupparekisteriin arviolta 5.10.2017.
  • Uudet osakkeet kirjataan arvo-osuustileille arviolta 6.10.2017 ja myyntiosakkeet arviolta 9.10.2017.
  • Kaupankäynnin Titaniumin osakkeilla odotetaan alkavan Nasdaq First North Finland -markkinapaikalla arviolta 9.10.2017 edellyttäen, että Yhtiön listalleottohakemus hyväksytään.
  • Mahdollisten hylättyjen sekä leikattujen merkintöjen merkintämaksut palautetaan merkintäsitoumuksessa ilmoitetulle pankkitilille arviolta viimeistään 9.10.2017, tai viimeistään kaksi pankkipäivää myöhemmin eli arviolta viimeistään 11.10.2017, mikäli sijoittajan pankkitili on eri rahalaitoksessa kuin tili, jolle merkinnät on maksettu.

Titanium on kiinteistövarainhoitoon erikoistunut kotimainen varainhoitaja. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja sen keskimääräinen liikevaihdon kasvu vuosina 2011-2016 on ollut 54 prosenttia. Titanium hallinnoiman varallisuuden määrä oli alkuvuonna 2017 noin 257 miljoonaa euroa.

Titanium on keskittynyt kiinteistövarainhoitoon ja yhtiön hallinnoitavasta varallisuudesta 74 prosenttia on yhtiön kahdessa kiinteistörahastoissa, joista toinen sijoittaa hoivakiinteistöihin ja toinen asuntoihin. Titanium Hoivakiinteistö on näistä kahdesta merkittävämmän kokoinen.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös