Sijoitusideat

Evli nousi Inderesin TOP3-osakelistalle

Evli osakekurssi osakkeet

Analyysitalo Inderes nosti Evlin TOP3-listalle Alma Median tilalle.

Evlin osake on reagoinut yllättävän vaisusti yhtiön erittäin vahvaan kolmannen vuosineljänneksen tulokseen ja osakkeen arvostus on jäänyt selvästi jälkeen keskeisistä verrokeista, Inderes toteaa aamukatsauksessaan.

Inderesin mukaan Evlin riskiprofiili on verrokkeja matalampi ja tuloskasvunäkymä on edelleen hyvin suotuisa.

”Emme pidä verrokkeja matalampaa arvostusta perusteltuna ja myös absoluuttisten kertoimien valossa pidämme osaketta edelleen aliarvostettuna (2017 P/E 14x ja osinko-% 5,6 %). Odotamme tämän aliarvostuksen purkautuvan viimeistään Q4-tuloksen yhteydessä, kun yhtiö kertoo vahvoista numeroista ja antaa osinkoehdotuksensa.”

Inderesin TOP3-osakelistalta poistuva Alma Media ehti olla listalla hieman yli kolme kuukautta. Mediayhtiön valinta oli onnistunut.

”Osake nousi listalla ollessaan 10 % ja päihitti vertailuindeksin 3 %:n tuoton selvästi. TOP3-listalle noston taustalla oli näkemyksemme yhtiön vahvan tuloskehityksen jatkumisesta digiliiketoimintojen erittäin vahvan kasvun ja painetun median onnistuneiden tehostustoimien myötä. Positiiviset tulosajurit realisoituivat vahvan Q3-raportin myötä jopa hieman odotuksiamme vahvempina ja kokonaisuutena poiminta oli erittäin hyvin onnistunut”, Inderes hehkuttaa.

Inderesin tavoitehinta Evlin osakkeelle on 10,4 euroa ja suositus on osta.

Evlin lisäksi Inderesin suosikkiosakkeiden listalla on edelleen Raute ja Orava Asuntorahasto.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös