Osakesäästäjien aamupala

Torstaista tulossa pitkästä aikaa nousupäivä öljyn ja raaka-aineiden hintakehityksen tasaannuttua

Yksittäisten maiden indekseistä Saksan DAX halpeni 0,44 %, Iso-Britannian FTSE 100 painui 0,56 % ja Ranskan CAC 40 laski 0,27 %.

USA:sta saatiin keskiviikkona inflaatiodataa. Maan kuluttajahintojen kehitys oli lähestulkoon odotettua. Kuluttajahintaindeksi kohosi lokakuussa vuositasolla odotetusti 2,0 %. Niin kutsuttu pohjainflaatio nousi 1,8 %, ennusteen oltua 1,7 %. Inflaation kehitys on Yhdysvalloissa edelleen varsin hillittyä, vaikka maassa vallitsee käytännössä täystyöllisyys.

Torstaista odotetaan Eurooppaan pitkästä aikaa nousupäivää, kun viime päivinä laskeneiden öljyn ja raaka-aineiden hintakehitys tasaantui. Torstaina tuloskausi jatkuu mm. Sodexon ja Vivendin raporteilla.

Päivän aikana saadaan euroalueelta inflaatiolukemia lokakuulta. Kuluttajahintojen odotetaan kohonneen aiemmin julkistetun ennakkotilaston mukaisesti 1,4 % vuositasolla.

USA:ssa on torstaina vuorossa Philadelphian keskuspankin tehdasteollisuuden indeksi marraskuulta, minkä arvioidaan asettuvan tasolle 25,0. Lokakuussa indeksi oli tasolla 27,9.

Osakesäästäjät on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, joka auttaa jäseniään ja yhteiskuntaa vaurastumaan järkevän taloudenpidon ja tuottavan säästämisen avulla.

Yhteisö tarjoaa sijoittajille lisäarvoa riippumattoman ja arvokkaan tiedon, sijoitusosaamisen ja rahanarvoisten etujen muodossa sekä toimii linkkinä sijoittajien ja sijoituskohteiden välillä. Yhteisön jäseneksi voit liittyä tästä.

Kommentoi
Ylös
>