Asunnot ja kiinteistöt

”Osta ja pidä” asuntosijoittajan pahimmat virheet – osa 2 – remonttien aliarviointi

Videolla käsiteltävänä virheenä on sekä asunto- että taloyhtiöremonttien aliarviointi.

Onko tämä hyvä diili? -kysymyksiä tulee säännöllisin väliajoin.

Koska en enää pysty vastaamaan yksittäisiin kysymyksiin, ajattelin tehdä ”Ostan Asuntoja YouTube” -kanavalle useamman videon sarjan, jossa pyrin käymään läpi ”osta ja pidä” -asuntosijoittajan kannalta pahimpia virheitä, jotka mun mielestä voivat aiheuttaa sen, että suunniteltu toiminnan kasvattaminen voi tyssätä pahasti.

Osassa 1 käytiin läpi virhettä ”sijoitusasunnon ostaminen mikromarkkinalta, jonka ansaintalogiikkaa ei ymmärrä”.

Osassa 2 käsiteltävänä virheenä on sekä asunto- että taloyhtiöremonttien aliarviointi. Videolla käydään läpi tilanteita, milloin aliarviointia voi tapahtua, miten remonteista voi saada tietoa, kuinka tärkeää on isännöitsijän ja hallituksen toiminta sekä mitä välittäjäsegmenttiä pitäisi varoa.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös