Yritysuutiset

Revenio sai myyntiluvan silmänpohjan kuvantamislaitteelle Yhdysvalloissa ja Euroopassa

Revenion osakekurssi on maanantaina reippaassa nousussa.

Revenion huhtikuussa 2019 ostaman CenterVuen silmänpohjan kuvantamislaitteiden uutuustuote DRSplus on saanut Yhdysvaltojen lääkeviranomaisen FDA:n hyväksynnän sekä CE-merkin Euroopassa.

Revenion mukaan myyntilupa tarkoittaa sitä, että yhtiö käynnistää uutuustuotteen myynnin ja markkinoinnin loppuvuoden 2019 aikana Euroopassa ja alkuvuodesta 2020 Yhdysvalloissa.

CenterVuen jo vuonna 2011 lanseeraama DRS tulee korvautumaan vähitellen uudella DRSplus-laitteella, joka soveltuu erityisen hyvin diabeettisen retinopatian tunnistamiseen. DRSplus on konfokaalinen silmänpohjan kuvantamisjärjestelmä, joka käyttää valkoista LED-valoa aidon väristen ja yksityiskohtaisten kuvien tuottamiseksi, mikä luo uuden standardin tehokkaalle ja toimivalle verkkokalvosta otetuille kuville.

DRSplus-silmänpohjan kuvantamislaitteessa siirrytään käyttämään tätä TrueColor -konfokaalista teknologiaa, joka on ollut aiemmin saatavissa vain Centervuen muissa tuotteissa. Lisäksi kuvattava pupilli voi olla aiempaa pienempikokoinen, minkä ansiosta kuva saadaan otettua entistä varmemmin kaikilta potilailta. DRSplus on nopea ja täysin automatisoitu.

”Olemme kuunnelleet DRSplus-silmänpohjan kuvantamislaitteen kehitystyössä tarkkaan asiakkaidemme tarpeita ja heiltä saamaamme palautetta. Olemme näkemyksemme mukaan kehittäneet tässä segmentissä markkinoiden parhaan tuotteen, jolla voidaan ottaa korkealaatuiset kuvat entistä nopeammin ja varmemmin. Nyt saadut myyntiluvat mahdollistavat sen, että pääsemme lanseeraamaan tuotteet sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa, mikä on äärimmäisen hienoa nopean markkinoilletulon näkökulmasta,” toteaa Revenio-konsernin toimitusjohtaja Timo Hildén.

Glaukooman tunnistamisen, diagnoosin ja hoidon aikaisen seurannan tärkeimmät työkalut ovat silmänpaineen mittaus, silmänpohjan kuvantaminen ja näkökenttätutkimus.

Revenion osakekurssi lähti lähes seitsemän prosentin nousuun uutisen julkistamisen jälkeen.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös