Tiedotteet

Handelsbanken vetäytyy Suomesta

Handelsbanken on päättänyt vetäytyä Suomesta. Pankki käynnistää prosessin Suomen liiketoimintojen myymiseksi. 

Osana strategista tarkastelua ja liiketoiminnan kehittämistä Handelsbanken on tänään 19.10. päättänyt, että se vetäytyy Suomesta. Handelsbanken käynnistää prosessin Suomen liiketoimintojen myymiseksi. 

Handelsbanken on toiminut Suomessa vuodesta 1985 lähtien.   

Edellytykset kannattavalle pankkitoiminnalle eri maantieteellisillä alueilla ovat muuttuneet merkittävästi niistä ajoista, kun Handelsbanken laajeni kansainvälisesti. Lisääntyvä sääntely vaikeuttaa synergiahyötyjen löytämistä ja edellyttää pankeilta sekä keskushallintoa että maakohtaista infrastruktuuria.

Myös asiakkaat haluavat yhä nopeammin kehittyviä digitaalisia palveluja, jotka soveltuvat paikallisiin olosuhteisiin. Globaalit ratkaisut eivät enää tuo asiakkaille samaa lisäarvoa kuin aikaisemmin.

Handelsbankenin liiketoiminta Suomessa jatkuu toistaiseksi ilman muutoksia.

”Asiakaspalvelumme ja uusasiakasmyyntimme jatkuvat ennallaan, eikä nyt käynnistyvä liiketoimintojen myynti vaikuta asiakkaisiimme. Jatkamme liiketoimintaamme normaalisti. Huolehdimme asiantuntevasta palvelusta ja erinomaisesta saavutettavuudesta koko prosessin ajan. Uskon vahvasti siihen, että asiantunteva neuvonta ja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin keskittyvä palvelu ovat jatkossakin menestyksen ytimessä”, kertoo Handelsbankenin Suomen maajohtaja Hanne Katrama.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös