Tiedotteet

Nightingalen työhyvinvointipalvelua pilotoidaan Mitsuin pääkonttorilla Japanissa

Nightingale Health Japan KK, Nightingale Healthin kokonaan omistama tytäryhtiö, järjestää työhyvinvointipalvelunsa pilotin kansainvälisen monialayhtiö Mitsui & Co:n kanssa.

Pilotin tarkoitus on osoittaa, kuinka Nightingalen hyvinvointipalvelulla voidaan tukea työntekijöitä tekemään parempia elintapavalintoja päivittäin sekä auttaa kehittämään hyvinvointia henkilökohtaisella terveystiedolla. Pilotin ensimmäinen vaihe järjestetään 18.–19.11.2021, ja sitä seuraa toinen vaihe joulukuussa 2021 sekä kolmas vaihe vuoden 2022 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Pilotissa osallistujilta otetaan verinäytteet Mitsuin pääkonttorilla Tokiossa, ja osallistujat saavat pilotin jokaisessa vaiheessa henkilökohtaiset veritestin tulokset. Osallistujia tuetaan tekemään positiivisia elintapamuutoksia tulostensa perusteella, ja osallistujat voivat helposti seurata terveytensä edistymistä seurantatesteillä. Tulevaisuudessa samanlaisia palveluja voidaan tarjota hyödyntäen Nightingalen kotitestiratkaisua.

Mitsui on yksi maailman monipuolisimmista ja suurimmista kauppa-, sijoitus- ja palvelukonserneista, johon kuuluu 130 toimistoa 63 maassa (syyskuussa 2021), ja jonka liikevaihto on 72.2 miljardia Yhdysvaltain dollaria (maaliskuussa 2021).

Nightingale näkee merkittävän potentiaalin kansainvälisessä työhyvinvointipalveluiden markkinassa, jonka tavoitteena on tarjota konkreettisia tapoja yrityksille pitää työntekijöistään parempaa huolta, sillä Nightingalen kokonaisvaltainen hyvinvointipalvelu sopii tähän markkinatarpeeseen erittäin hyvin.

Teemu Suna, Nightingalen toimitusjohtaja ja perustaja:

”Japanissa on valtava kysyntä hyvinvointipalveluille, joita yritykset voivat tarjota työntekijöille saaden aikaan todellisia tuloksia. Pilotti Mitsuin kanssa on ensimmäinen askel tarjontamme laajentamiseen Japanissa yrityksille, jotka etsivät konkreettisia ennaltaehkäiseviä ratkaisuja työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen.”

Toshitaka Inuzuka, Mitsuin NutriScience osaston liiketoimintajohtaja:

”Nightingale tarjoaa vaikuttavan ja objektiivisen hyvinvointipalvelun, joka antaa työntekijöille työkalun tarkkailla ja parantaa henkilökohtaista terveyttään ja hyvinvointiaan. Hyvinvoinnin edistäminen työpaikoilla on megatrendi, jota ajaa sekä kuluttajien kasvava kiinnostus pitää huolta omasta terveydestään että valtiovallan tasolta asetetut aloitteet, jotka kannustavat työnantajia ryhtymään tekoihin työhyvinvoinnin edistämiseksi. Tässä pilotissa tarjoamme työntekijöidemme käyttöön edelläkävijänä korkeimman tason terveysteknologiaa, ja seuraamme mielenkiinnolla, miten palvelu vastaanotetaan.”

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös