Tiedotteet

Kamux laajentaa myymäläverkostoaan Saksassa

Kamux jatkaa myymäläverkostonsa kasvattamista Pohjois-Saksan ja Hampurin alueen ulkopuolella

Käytettyjen autojen monikanavaiseen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa myymäläverkostonsa kasvattamista Saksassa ja avaa uuden myymälän Lounais-Saksassa sijaitsevaan Siershahniin toukokuussa 2024.

Uusi myymälä sijaitsee Kamuxille uudella alueella lähellä Koblenzia, Bonnia, Wiesbadenia ja Mainzia. Siershahnin myymälän avaamisen jälkeen Kamuxilla on Saksassa yhteensä 10 myymälää.

”Jatkamme myymäläverkostomme kasvattamista Pohjois-Saksan ja Hampurin alueen ulkopuolella, keskittyen erityisesti alueisiin, joilla on tiheä autokanta ja hyvä käytettyjen autojen kysyntä. Näin pystymme jatkossa palvelemaan entistä suurempaa joukkoa sekä ostavia että myyviä asiakkaita ja parantamaan brändimme tunnettuutta Saksassa. Rheinland-Pfalzin osavaltiossa, jossa Siershahn sijaitsee, on tällä hetkellä Saksan toiseksi tihein autokanta ja lähellä on useita isoja kaupunkeja, joten alue on meille erinomainen”, sanoo Martin Verrelli, Kamux Saksan toimitusjohtaja.

Siershahniin avattava myymälä sijaitsee kahden vilkkaasti liikennöidyn moottoritien välittömässä läheisyydessä alueella, jossa on useita autoalan liikkeitä ja muita myyymälöitä, sekä Kölnin ja Frankfurtin välisen suurnopeusjunaradan Montaubarin asema.

Uusi myymälä on myös kohtuullisen matkan päässä noin vuosi sitten avatusta Dürenin myymälästä, mikä tehostaa logistiikkaa ja helpottaa uuden myymälän toimintojen tukemista myös varsinaisen avausvaiheen jälkeen. Myymälän alueelle mahtuu noin 150 autoa.

Kattava myymäläverkosto on olennainen osa Kamuxin monikanavakonseptia, jossa asiakkaat voivat valita heille sopivimman tavan asioida ja yhtiön koko autovalikoima on saatavilla kaikissa kanavissa kaikissa toimintamaissamme. Myymäläverkosto myös sujuvoittaa koeajojen ja autojen toimitusten järjestämistä digitaalisten kanavien kautta asioiville asiakkaille, samoin kuin vaihtoautojen vastaanottoa.

Kommentoi
Ylös
>