Markkinakommentit

BlackRock kehittyville markkinoille sijoittaville: tee läksysi kunnolla

Kehittyvillä markkinoilla eri maat kypsyvät niin erilaista tahtia, että yhteen kokonaisuuteen viittaava termi voi olla jo vanhentunut, kertoo Blackrock Investment Institute tiedotteessaan.

Erot maiden, yhtiöiden ja kaupunkien välillä kasvavat nopeasti, toteaa Blackrock.  Sijoittajan onkin erityisen tärkeää tehdä läksynsä kunnolla ja otettava eri markkinoiden vivahteet huomioon sijoitusstrategiassaan.

Kehittyvät markkinat houkuttavat edelleen korkosijoittajia, mutta ovat pettymys yli 10 prosentin tuottoihin tottuneille. Osakkeissa olennaista on keskittyä yhtiöihin, joilla on hyvä kassavirta halutuilla alueilla. Yhdysvaltain setelirahoituksen päättyminen tai dollarin vahvistuminen voi merkitä ulkoiseen rahoitukseen luottaville kehittyville markkinoille ongelmia.

Tärkeimpiä tekijöitä huomioitavaksi pitkän aikavälin sijoituksissa ovat muun muassa urbanisaatio, Kiinan siirtyminen kohti kulutuspohjaista taloutta ja kasvava ruoan ja puhtaan veden tarve.

Lähde: Cocomms Oy

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös