Sijoitusuutiset

Tilitoimistoryhmittymä harkitsee listautumista – alan keskittyminen jatkuu

Alueellisista tilitoimistoista muodostuva Aallon Group harkitsee listautumista pörssiin.

Viisi omalla alueellaan toimivaa tilitoimistoa ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhdistymisestä. Yhtiöt muodostavat yhdessä Aallon Group Oy:n, josta tulee yksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Yhdistymisessä muodostuvassa konsernissa työskentelee noin 200 ihmistä kymmenellä paikkakunnalla ja sen liikevaihto on noin 13,5 miljoonaa euroa.

Yhtiö selvittää myös mahdollisuutta hakea listautumista First North -markkinapaikalle vuoden 2019 aikana. Yhdistyvät tilitoimistot ovat Aallon Tilitoimisto Oy (Helsinki), Dextili Oy (Jyväskylä), Talouskolmio Oy (Espoo), Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy (Tampere) ja Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy (Turku).

Uuden yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Tomi Pienimäki. Yhtiön toimitusjohtajan valinnasta tiedotetaan myöhemmin. Kukin mukaan tuleva yhtiö jatkaa toimintaansa muodostuvan Aallon Group Oy:n tytäryhtiönä ja kunkin tytäryhtiön johto jatkaa tehtävissään. Yhdistymisellä ei ole henkilöstövaikutuksia.

Yhdistyvät tilitoimistot pystyvät tarjoamaan asiakkailleen valtakunnallisen palveluverkoston ja henkilökohtaisen paikallisesti läsnäolevan palvelun.

”Taloushallintomarkkina on konsolidoitumassa ja haluamme olla aktiivinen toimija markkinan tulevissa järjestelyissä, minkä vuoksi harkitsemme mahdollisuutta hakea listautumista First North -markkinapaikalle ensi vuoden aikana”, Pienimäki toteaa.

“Olemme toki avoimia keskusteluille muiden osaavaan joukkoomme sopivien toimijoiden kanssa. Isommat hartiat antavat meille mahdollisuuden panostaa vielä vahvemmin asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyyteen sekä tietojärjestelmäkehitykseen. Mukaan valikoitui erinomainen joukko samanhenkisiä yrittäjiä, joille yhtiöstään luopuminen ei ollut vaihtoehto ja joiden arvomaailma sekä tavoitteet kohtaavat”, Pienimäki  jatkaa.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös